c4h6o6 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
eh taraflı olarak blogger diyorum tabi ki. aramıza katılma kararı alırsan : http://www.bloggerdersleri.com/ beklerim. Ek olarak belirteyim Blogger'da her istediğinizi yapmak biraz sıkıntılıdır , çoğu tema pek esnek değildir, w3c hatalarına takıntılıysanız çoğu zaman çileden çıkabilirsiniz. buna karşılık olabilecek en hızlı şekilde indexleniyorsunuz. wp de alışık olduğunuz eklentilerin çoğu blogger için mevcut değil. Özellikle otomatik bir takım seo eklentisini arayabilirsiniz. nasıl bir blog açacağınızı bilmiyorum fakat foto-blog olayına girmeyecekseniz blogger sizi yarı yolda bırakmaz. band sınırsız, 100 k aynı anda girsin tık demez fakat bilinenin aksine host alanı sınırsız değil. bu sebeple fotoblog için uygun değil. bloggerda ne kadar sade bir temanız varsa o kadar başarılı olursunuz. kontrol ederseniz blogger temalarının çoğu çok geç yüklenir, eklentileri kullandığınızda da muazzam yavaşlamalar olabilir. Son olarak google filtrelere takılması çok çok zordur.
senin sitemiydi hocam bu site çoğu işlemi burdan görüyorum

ben sırf host için blogger açtım diyebilirim günde 10k kişi girse 50 tane sorun aylık 100$ adsense alıyorsan bir o kadar sunucuya gidiyor