NedensizPostalar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yok hocam ben onla uğraşmam emek vermeye devam edeceğim eski yerine geldiği zaman tanıtım yazılarına yöneleceğim bitek o güvenilir kaldı başka çare yok...
Google bu tür durumlarda cezalı statüsüne soktuğu siteleri eski pozisyonlarına gelmeleri durumunda biraz aciz takılıyor.

Umut ne zaman var olur ?

X keyword 1.sayfa 1.sıradır
1.sayfa 6-7 sıraya gelirsiniz

veya

x sitesi hit 10 k dır > 7-8 k ya düşmüştür

gibi durumlarda bir umut vardır fakat ilk % 50 sonrasında % 70 - 80 lere varan farklı düşüşler gelirse peşinden unutman yerine başka teknikler ile içeriğini değerlendirebilirsin.

Boşa beklemek size birşey kazandırmayacaktır dediğimiz gibi sizin tercihiniz(bu arada a büyük olacak ilk mesajınızda )

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:14:01 -->-> Daha önceki mesaj 00:12:36 --

Ares adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu güncelleme de tıpkı, diğer güncellemeler gibi sapma payını göz önünde bulundurarak bazı spam siteleri kafaya çıkarsa da güncelleme tam olarak bittiği zaman daha iyi bir sıralama sağlanacaktır.
Paylaşım/analiz için teşekkürler.
Umudumuz bu yönde olduğundan dediğimiz gibi köklü değişimlerden sakınıyoruz sitelerimizi.Sakınılacak site kategorisi ise tartışılır kendim ilk sayfadayken 20 sayfadaki siteyi bekletme taraftarı değilim.