CLass16 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmişi araştırmadım sadece konularınza baktım bu sözleri sarfeden birinin böyle şeyleri yapması büyük çelişki gibi geldi bana Böyle sizin yazdıklarınıza falan gülüyorum diye yaşıma küçük dediniz eminim ama bu dedikleriniz cidden komik siz farkedemiyorsunuz.Türkiye de ev geçindirmek için en az 800 lira lazım.Aylık 10 $ çok koymasa gerek ? Ben doğruyu eğriyi biliyorum kimsenin abi başlığı altında tavsiyelerine ihtiyacım yok.Kasıntı olmaktan vazgeçin sizin hırsızlık dediğiniz şey olmasaydı internet diye bir dünya var olmazdı.Öğrendiğiniz her şeyi şu hırsızlık dediğiniz yolla öğrendiniz.Konuyu da iyice dağıttınız nerelere getirdiniz , üstüne saçma sapan hakaretler ettiniz ( kendinize bakmadan )hiçte sizin seviyenize düşmedim farkettiyseniz Daha fazla uzatmamanızı rica ediyorum.
Hala bilgisizce konuşuyorsun! 10 dolarlık lisans hiçbirşeyi korumuyor git önce bunu öğren öyle gel. Senin daha çok tavsiyeye ve abiliğe ihtiyacın var ama ben vaktimi boş işlerle ve şahıslarla harcamak istemiyorum. Kendine abilik yapacak başka birisini bul. Bol güneşli günler..