Controller81 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öyle geçmişi araştırmakla olmuyor bu işler, şu anda bul bakalım bir tane yanlış olan davranışımı. Bu sektöre girdiğimizde hepimiz hata yaptık hırslı olduğumuz için. Benim için geçmişte kalmış ve diyeti ödenmiş şeyler onlar. Ama hiçbirisi senin şu anki pişkinliğini, hırsızlığı savunmanı ve hırsızlık yaptığın gerçeğini değiştirmiyor. Benim sitelerim DMCA ile korunuyor ama bu kimsenin yazılarımı almasına engel olmuyor. DMCA ile kopya yazıyı kaldırmanın bedeli 100 küsür dolar. Senin ucuz dediğin şey sadece DMCA lisansı (aylık 10 dolar.). O da bi işe yaramıyor. Bu arada yaşının küçük olduğu belli. Benden sana abi tavsiyesi doğru yolu bul ve o şekilde devam et.
Geçmişi araştırmadım sadece konularınza baktım bu sözleri sarfeden birinin böyle şeyleri yapması büyük çelişki gibi geldi bana Böyle sizin yazdıklarınıza falan gülüyorum diye yaşıma küçük dediniz eminim ama bu dedikleriniz cidden komik siz farkedemiyorsunuz.Türkiye de ev geçindirmek için en az 800 lira lazım.Aylık 10 $ çok koymasa gerek ? Ben doğruyu eğriyi biliyorum kimsenin abi başlığı altında tavsiyelerine ihtiyacım yok.Kasıntı olmaktan vazgeçin sizin hırsızlık dediğiniz şey olmasaydı internet diye bir dünya var olmazdı.Öğrendiğiniz her şeyi şu hırsızlık dediğiniz yolla öğrendiniz.Konuyu da iyice dağıttınız nerelere getirdiniz , üstüne saçma sapan hakaretler ettiniz ( kendinize bakmadan )hiçte sizin seviyenize düşmedim farkettiyseniz Daha fazla uzatmamanızı rica ediyorum.