Her yazısına telif hakkı alabilecek kaç tane websitesi sahibi tanıyorsun? Adam websitesinden kazandığı parayla ev geçindiriyor olabilir. Ama sen bunun telif hakkı yok ben bunu rahat rahat çalarım diyebiliyorsun. Bunun adı pişkinlik değildir de nedir? Bot yazan adamlar eğer gariban adamın websitesinden çekiyorsa onlarda haksız kazanç elde ediyor. Adamlar köklü gazete sitelerinden, video sitelerinden içerik çekmek için bot yazıyor. Kendi yaptığın haksızlığa/hırsızlığa kılıf olarak gösteremezsin bunu..
Geçindiriyorsa gayette alabilir . DMCA denen sitenin fiyatları o kadar pahalı değildi yanlış hatırlamıyorsam.Hem çalmak değil sadece alıntı yapıyorum.
Bot yazan adam gariban adamın sitesinden de köklü gazete sitesinden de çekiyorsa emek hırsızlığıdır senin mantığına göre.Şimdi büyük gazetelerdekiler emek vermiyor mu ? Saçmaladığının farkındamısın ?
Onu geçtim az önce konularını inceledim 10 k ***** sitesinden reklam falan satıyormuşsun.İçindeki videolar özgün olamayacağına göre ÇALMIŞ oldun.

Niye hırsızlık yapıyorsun ? Bunu açıklasana.( senin mantığına göre konuşuyorum )
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:18:04 -->-> Daha önceki mesaj 19:14:33 --
Hırsızlığında bahanesi çıkmış. İnsanlar emek verip bişeyler ortaya çıkaracak sen izinsiz alıp kullanacaksın. Bunun adı HIRSIZLIKTIR
https://www.r10.net/ucretsiz-script-i...an-var-mi.html
Yorum yapmıyorum daha fazla