Programı yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum + ve - lerini belirteyim.
Artıları
* Gerçekten tüm işlevler sorunsuz çalışıyor.
* Ön video eklediğinizde o video 720p ise video'nun tamamını 720p yapıyor.
Eksileri
* Sanırım önbellekleme sistemi var. Önce videoların hepsini inceliyor sonra işlemeye başlıyor. Çok video seçtiğinizde bu sıkıntı oluyor. Örneğin 100 video seçtiğimde 3-4 saat boyunca hiç bir işlem yapmıyor ve sadece o 100 videoyu önbelleğe alıyor. Ondan sonra tek tek işlemeye başlıyor. Halbuki tek tek yapsa bunu daha hızlı çalışır.
* 100-150 video için ideal bir program ancak 400-500 video'yu tek bir anda işlemek isterseniz bu bayağı bir zamanınızı alır. Örneğin 6 GB Ram'li bir orta seviye Bilgisayar ile 500 Video'yu 18-20 saat'te işledim. 500 Videonun hepsi ortalama 3-5 dakikalık videolardan oluşuyordu.
* Video dönüştürmesinin kötü yönü'de var. Misal 1080p video önüne 480p bir tanıtım video'su eklerseniz tüm video 480p oluyor ve kalite düşüyor.
* Sistem yanlışlıkla kapanınca kaldığı yerden devam etmiyor. Ben ilk gün 1000 video seçtim ve pc'yi açık bıraktım 9 saat boyunca sadece önbelleğe aldı ve tam videoları işlemeye başlarken elektrik gitti deli oldum

9 Saat'te 1 video işlemiş oldum, o yüzden tek tek videoları önbelleğe alıp işlerse daha iyi olur.
Herşeye rağmen 10 TL için müthiş bir program. Tek seferde 300-500 video işleyecekler için bu program süper ötesi ama benimki gibi 2-3k video işleyecekseniz biraz daha gelişmiş programlar arayın