By_MiCRoP adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Vialand bana 5 DK uzaklığında, dün açılışa katıldım açılış güzeldi. Gitmek isteyenler için söylüyorum daha yapımaşamasında olduğu için biraz daha beklenmesi gerekiyor. AVM + Temaparkın eğlencelisini birlikte çıkartın.
ekşi sözlükte açılışla ilgili şu yazı var. Sizde yaşadınız mı bunu ? Giden birileri varmı acaba ?

Alıntı
bugun vialand eğlence merkezi açılıyor diye çoluk cocuk gittik.açilisi basbakanimiz yapacakmış.inanilmaz bir kalabalık.hava sıcak.
neyse dedik biraz katlanim.sonu iyi olur umuduyla. konuşmalar bitti ve ardından insanlar giriş kapısına yöneldiler olacaklardan habersiz.

ne oldu dersiniz? vialand görevlileri bugun almıyoruz demez mi.30 mayisa kadar almıyoruz diyorlar.
bu adamlar binlerce insanı resmen aptal yerine koyuyorlar.saniyorlar ki bu ülkenin insanı hala 50'lerin kafasında.biz yaparız bunlarda saf saf gelir.

adamlarda ne duyuru ne anons, hiçbir bilgi vermeden sürü gibi bizi topladı orda.bu nasil bir kafa yapısı nasil bir karakter anlamıyorum.
sen disneyland gibi bir yer yapıyorsun, halka yaptigina bak.üstelik o halk senin müşterin olacak.

bu ülkede firmalarımızın cogu proje yönetmeyi bilmiyor.madem bitmedi açma kardesim. avm yi gezerken detaylara baktım.rezalet.yurume yollari bile bitmemis.
ayni hatayı bayrampasaya açılan ora isimli avm yapmıştı .kepengi kapatmak zorunda kaldı.

öyle vialand ismi koymakla kalite gelmez.once kafayi değiştirmelisiniz.

özetle kaliteye biraz ozen ve insana cokca saygı istiyoruz.