Yabancı kontenjanı 5 olmayacak mı arkadaşlar millet hep 6 yabancı ile kadro kurmuş.
Bana kalırsa kadroya türk futbolcu takviyeleri yapılmalı lig için. Gökhan İnler, Gökhan Töre, Kerim Frei, Serdar Aziz veya Ömer Toprak gibi.
Mesela Melo muhtemelen takımdan ayrılacak gibi duruyor hiç istemesem de yabancı sayısından dolayı düşecek 1-2 oyuncudan birisi malesef.
----------- Muslera -----------
Eboue - Semih - Chedjou - Ali Turan
-------- Gökhan İnler --------
Hamit -------------------- Selçuk
---------- Sneijder ------------
---- Drogba ----- Burak -------
Carlinhos alınırsa muhtemelen Eboue kesilecek onun da alternatifi çok fazla olmadığı için Hamit ve Sabri dönüşümlü oynayabilir. Eğer Hamit sağ bek oynarsa sağ kanata Kerim Frei, Gökhan Töre ( Alınırsa ), Yekta, Kazım, Aydın ve Emre Çolak dönüşümlü oynayacak isimler olabilir.
Defansda Dany yedek kalır bir de yanına Serdar Aziz gibi bir stoper alınırsa çok iyi olur. 3 kulvarda dönüşümlü bir kadro olur. Yukarıda kadroda Ali Turan yazdım o da iyi mecadele ediyor. Türk olması bize + avantaj sağlar. Ama Gökhan İnler kesinlikle takımda olmalı. Diğer alınacak oyuncular ne kadar yıldız olursa olsun yedek bekleyecektir.
1 tane yabancı bile çok şey değiştirebiliyor. Elimizde Amrabat, Elmander gibi her Galatasaray'lının çok sevdiği futbolcular varken oyuna girmesi sıkıntı oluyor. Ben şahsen Ambarat'ın gelecek sezona beklenilenin üzerinde bir performans bekliyorum. Elmander de şayet defansı yıptarabilen, pres yapabilen güzel bir forvet.
konya kent plaza çocugu ali turan mı bu yazdıgınız şu anda konyasporda olan