Kolay gelsin arkadaslar airbnb tarzı bir sistem yazdirilacaktir.
Ben bu işin altından kalkabilirim, zamanında teslim edebilirim ve yazdırdığım scriptin scripti bütün haklariyla bana devredebilecek (kesinlikle satmayacak veya kendide kullanmayacak) tercihen daha önce daha önce tanınmış bir projeyi tasarlamış arkadaşlar teslim süresi ve fiyat teklifleriyle birlikte pm den veya burdan teklif verebilirler.
Edit:
arkdaşlar p.m gönderen herkese teşekkür ederim. Aldığım cevaplar doğrultusunda işin yapılacağı süre benim talebimi geçmekte. Bu sebepten dolayi hazır bir alt yapı arayışına girdim ve bir sistem buldum ve bunun üzerinde değişiklik yaptırmaya karar verdim. konu ile ilgili detayları aşşağıda belirtiyorum..
Bulduğum Script:
http://goo.gl/noNmh
istenenler:
Eklemek istediklerim.
1. Buradaki admin paneli birbirlerinden tamamen bağımsız bayi paneline dönüştürülecek. Her bayi kendi işlemlerini yalnızca kendi görebilecek ve düzenleyebilecek. Web kullanıcısının yaptığı işleme müdahale edemeyecek.
2. Time & Prices bölümünde sadece günlere ve saatlere göre fiyatlandırma yapılabiliyor. Buna aynı zamanda aylarda eklenecek
3. Tanıtım bölümü eklenecek bu bölümde her bayi 10 adet resim 1 adet video ve 1 tanıtım yazısı ekleyebilecek. Bu bölümdeki veriler benim onayım olmadan okeylenmeyecek.
4. Ekstra hizmet bölümü eklenecek burada her bayi kendine özgü hizmetler tanımlanabilecek ve bu tanımlanan hizmetler en son son seçim halinde fiyatlara ilave edilecek.
5. Tüm sisteme müdahale edebileceğim bir superadmin hesabı
Şimdilik bu kadar yeterli bu işi ne kadar zamanda yaparsınız ve fiyat ne olur. Ayrıca bu tarz önerebileceğiniz yazılımlar varsa önerilere de açığım.