http://www.goal.com/tr/news/232/spor...ok-s%C3%B6zler
Trabzonspor'un yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun bugün ve geçtiğimiz yıllarda yaptığı açıklamalar gündemi sarsacak ifadeler barındırıyor.
2011 yılının Eylül ayında Taraf'a konuşan Hacıosmanoğlu, "Aziz Yıldırım kayıtlara düşen bir konuşmasında sizi paket ettireceğini söylüyor. Heyecanlandınız mı bunu duyunca?" sorusuna,"Önce bir yanlış anlamayı düzelteyim. Bu konuyu ilk duyduğumda bu ifadeyi Sinan Enginin kullandığını düşünerek Engin hakkında ağır ifadeler kullanmıştım. Sonra öğrendim ki bu ifade Yıldırım'ınmış.
Değil İbrahim Hacıosmanoğlunu, yakın zamanda sünnet olacak olan küçük oğlumun pipisinden çıkan parçayı paket ettirmeye Yıldırım'ın yedi sülalesi biraraya gelse güçleri yetmez. Şimdi kendisi düşmüş durumda olduğu için gereğini yapmıyorum, ama cezaevinden çıktıktan sonra bu paket konusunu da açıklığa kavuşturacağız." şeklinde cevap vermişti.
"Fenerbahçe'nin başkanı..."
Seçim sırasında da Aziz Yıldırım hakkında açıklamalar yapan Hacıosmanoğlu, "Asırlardır haksızlığa karşı mücadele ediyoruz. Sadece 2010/11 değil; 1995/96, 2003/04, 2004/05 sezonlarında da şampiyonluklarımız çalındı. Şampiyonluk çalan hırsızlar, sonuncusunda radara yakalandı. Fenerbahçe'nin başkanı emek hırsızıdır. Başkanlık bana nasip olursa bu zavallıları dışarı iteceğim. O kupayı nasıl alacağımızı biliyoruz... O kupa kirlenmiştir. Sahilde bir anıt yapıp orada sergileyeceğiz. Emek hırsızları ve sermaye patronlarıyla savaşmaya başkan olduğumda da devam edeceğim." dedi.