kosebey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende uskudarbilgisayarservisi.com u kim alır diye şaşırmıştım. Neti bende ve site kurulu. alıp net adresine yonlendirecektim. Ben de umraniyebilgisayarservisi ni aldım ilk sırada olmadığım bir ümraniye vardı.

Kendi açımdan çok değerli olmadığ için backorder yapmadım. ama atasehirbilgisayarservisi domainini backorder yapmıştım. İyi olmuştu zira istanbul aramalarında bilgisayar servisi kelimesinde ya 1 ya da 2. sırada çıkıyor şu sıralar.

Satış için alınması daha uygun oldu. Site kurulsa çok yoğun talep olmayan bir ilçe için seo ya girişmek zorunda kalabilirdim. Üsküdar dakiler pek telefonla servis çağırmıyor. Atlıyor direkt kadıköy de adamlar
Uzunca yorumunuz için teşekkür ederim hocam. Eğer düşünürseniz domaini uygun fiyattan verebilirim size...

lancewood adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Harbiden nedir bu elorder yöntemi

Güzel domainler var hocam, 8 numara bomba
Teşekkür ederim hocam...

CacTuS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kadıköy'ü bende hocam iş yapar mı
Yapar hocam neden yapmasın

zanqi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun bende genelde elorder yapıyorum 4. domaini birde susurluk ha düştü ha düşecek derken bir arkadaş selam yazdı a.s dedim tekrar kontrol ettim uçmuşlar : )

Kolay gelsin...
Teşekkür ederim hocam. Bazen ben de bir anlık bir şeye bakıyorum uçuyor domainler

OriqinaL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
el-order yöntemi işte elizabet gibi birsey

Coldcrafting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yine çoşturmuşsunuz hocam.Hayırlı olsun
Teşekkür ederim hocam

Lİ0N adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben diyecem nedir bu
El order tamamen benim uydurduğum bir kelimedir El ile hızlı domain kaydetme işine verdiğim ad hoacm