Oncelikle gecikmeden dolayi uzgun oldugumu belirtmek isterim. konunun uzun sure sonra aktif olmayışından dolayi farkedemedim teklifi. Ayrica son 2 3 gun icinde actigim 4 domain satisi sonlanmis ve domainleri teslim ettim ancak o ilanlarada bir cevap yazamadim. Kisacasi su anda telefondan baglandigim icin yeterli aciklamayi yapamiyorum. Magduriyetten dolayi uzgunum. Yarin gun icinde konu hakkinda bilgilendirme yapacagim.
-----------------------------
Değerli masterthone, bu aksilik için üzgün olduğumu bilmenizi isterim. Her ne kadar geçerli bir gerekçe olmasada dikkatsizlik ve yoğunluktan ötürü böyle bir problem yaşandı. 4 gün önce bu konuyu açtım ve uzun süre teklif gelmeyince bende takip etmeyi bıraktım. Bu gün sabah saatlerinde Ankara'da bir müşterim domaine talip oldu ve yüz yüze satış gerçekleşti. Rumblefish bana konuya teklif geldiğini söylediğinde saat oldukça geç olmuştu. Ayrıca konuda bahsi geçen PM olayı tamamen yanlış anlamadan ibarettir.
Bu açıklamalar mağduriyeti gidermez lakin iyiniyetime ilişkin bir örnektende bahsetmek istiyorum,
Son günlerde sattığım domainlerden 4 ü de 1 TL ye gitti. Teklif geldikten sonra hiç bir surette ne mesaj attım nede konuyu yukarı taşımak için popülerleştirmek için bir çaba sarfettim.
Bu arada bu açıklamalarımın nedeni ban telaşından değildir konu hakkında kesin hüküm varsa buna karşı yapılabilecek bir olmadığının bilincindeyim. tamamen teklif verenin mağduriyetine yönelik yapılmış açıklamalardır.
Son olarak benim gibi benzer problemlerden dolayı mahcubiyet yaşayan çok kişi olduğunu tahmin ediyorum. Bu konuyla alakalı yönetime birazdan bir tavsiye/talep konusu açmayı planlamaktayım.