Crash adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Phalcon Framework merak ettiğim bir konuydu ama gözüken önünde daha çok yol var

Sarp Demirel'in anlattığı web güvenliği konusu gerçekten bilgi vericiydi.Ancak web güvenliğindeki açıklar için bir çok konu yazmış olmasına rağmen zaman yetersizliğinden ancak 1 tanesini o da kısmen anlattı.

Facebook api konusu anlatan kişinin anlatım eksikliği ve kitabında anlattığı şeylerden farklı hiç bir şey anlatmaması yüzünden 20dk tahammül edip çıkmak zorunda kaldım.2. salondaki mysql fonksiyonları konusunu dinlemediğime pişman oldum.

Yüksek trafikli projelerde PHP konusu ise 1 saatte anlatılamayacak kadar kısa sürdü.Zaten bu konu 1 saate değil belki 1 günde işlenebilecek bir konuydu.

Sonuçta güzel bir organizasyondu.Fakat insanlarla iletişim kurmak aynı anda bir şeyler dinlemek öğrenmek veya pekiştirmek için zaman yetersizdi.Eğer senede bir defa yapılacak bir organizasyon ise bunu bir kaç güne yaymak daha mantıklı.Umarım söz verdikleri veya vermeye çalıştıkları gibi 3 ay sonra tekrar yaparlar.
ETkinlikten sonra Phalcon Framework'ü araştırdım biraz ama adamında dediği gibi hem yaygın değil hemde güvenli değil. fakat yinede kurcalamaya başladım. çok karışık yada diğer fw lerden farkı bi yapısı yok.

ama küçük işler için kullanılabilir. elimdekiler bitsin ilk işi Phalcon la yapıcam