zego adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir sorum daha olacak hocam. Bu verdiğim linkteki videoları, sitenin arama bölümünden arattıktan sonra ekleniyor sanırım. Peki o başlığı vb. otomatik olarak kendisi mi buluyor. Yoksa panelden biz mi ayarlayacağız. Youtube üzerinden çektiğini gördüm videoyu ama o kısmı anlamadım.
Arama kutusundan "Baklava Nasıl Yapılır" diye arama yapıyorsun. Karşına 20 tane sonuç geliyor. Bu sonuçlardan herhangi birisine tıkladığın zaman videonun başlığını, resmini, süresini youtube üzerinden çekiyor ve özel alanlara otomatik ekleyerek sitede yayına sunuyor. Ayrıca başlığı parçalayarak etiket oluşturuyor. İstersen her videoya ek olarak ekstra etikette ekleyebilirsin. Ben video izle,video indir etiketlerini otomatik her videoya ekletiyorum. Bununla kalmayıp açıklama kısmını da başlıktan türeterek senin belirlediğin kalıpları kullanarak oluşturuyor. Sınırsız kalıp oluşturabilirsin.
  • {baslik} videosunu izleyin ve indir tuşuna basarak indirin.
  • {baslik} videosunu bedava izle. {baslik} videoları sitemizde.
  • {baslik} mp3 izle indir, {baslik} video klipleri izle
Bu tarz kalıplar ekliyorsun ve her videoda başka kalıp kullanarak açıklama oluşturuyor. Kelime,cümle ve harf engelleme/düzeltme sistemiyle başlıktan gereksiz kelimeler çıkartıldı. Mesela www.,.com,.net,.org,.flv,.mp4.... ya da belli youtube kanallarının sürekli başlıklarına yazdığı sabit kelimeler var onlar çıkartıldı. Belli başlı eş anlamlı kelimeler tanımlanıp otomatik değişim yaptırıldı. Maç özeti > Maçın geniş özeti ve golleri gibi.