MehmtKecelioglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kesinlikle size katılıyorum kurumsal sitelerimin hiç biri darbe almadı aksine yükselişe geçtiler.
Aynen katılıyorum kardeşim.Şuan bu taktikle gitmek gerekiyor zamanında bunun hakkında makale yazdım dinlemedi kimse ve o taktikten gittim şuan bütün sitelerin sıralamada çok iyi yerlerde makalemide göstereyim...

http://www.khaaos.com/google-arama-mantigi-degisiyormu/

Burada King Seo Sahibi Can Arkadaşımızdan Düşünceleri Yer Almaktadır.

maniaccoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Elbette sürekli güncellenemez o tarz siteler. Bu tarz sitelere biz paravan siteler kuruyoruz her hedef kelimeleri için özgün bloglar oluşturuyoruz ve buralardan sadece ana sitelerine link besliyoruz.

Başka çaresi yok.

Burada ben "güncelleyin" demedim sadece çok kayıp yaşayan sitelerin böyle bir ortak özelliği olduğundan bahsettim.
Evet yukarıda dediğiniz gibi paravan mantığını bende yaptım ana sitemi desteklemek amaclı belirli bir süre paravanları güncel tuttum ve ana siteye link verdim doğru olan budur zaten.

Güncelleme yapın dememişsin ama güncelleme yapmayanların kayıp olduğunu söylemişsin buda demek oluyor ki güncelleme yapmak gerekir demeye getirmişsiniz.Ben hiç güncelleme yapmadım tüm herşeyi özgün yazdım site içi seo tamamladım ve sonra site dışı seo ya başladım güncellemeye gerek yok yani.