YMG adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
protos78,
medeniyet konusuna çok güzel değinmişsin ancak
insanlar medeni değil diye ben de mağdur olmak zorunda değilim. bu konuya bencillik diyorsun ama bence değil.
Benim annem ablam gece gelemiyor geç gelmesi gerektiği günler ben gidip neredeyse alıp geliyorum.
Hocam,

Insanlarin sizin ailenizi tedirgin etmesi normal degil. Millet yolun kenarinda icki iciyorsa, etrafa huzursuzluk veriyorsa, polisin mudahale etmesi lazim. Bizim memlekette polis sayisi yeterli degil, olanlarda zaten isini yapmiyor. Yani sorunun ana kaynagi icki degil, icip ortaligi dagitmaya meyilli insanlarin yaptiklarinin yanina kalmasi. Dogruduzgun bir emniyet ve adalet sistemi olsa, emin olsun sizin ailenizi kimse rahatsiz edemez. Yurtdisinda yasiyorum, su anda polisi arasam, 4 bilemedin 5 dakika icinde kapinin onunde polis memuru olur. TRde bir kere emniyet mudurlugunun 20-30 metre uzaginda trafik kazasi yaptim, polis yarim saat sonra geldi. Polislerde kendi capinda hakli, yamuk is yapani yakaliyorlar, hapishanede yer yok diye hakimler saliyor suclulari. Daha 1 sene olmadi, milleti kesip, orturma odasina gomen hizbullahcilari saldi elemanlar. Yani polis ne yapsin, adamlar yakaliyor, yakaliyor bunlar saliyor. Yani siz tedirgin olmakta haklisiniz ama cozum ickinin satis saatlerini degistirmekte degil. Yol kenarinda icip huzursuzluk cikaran tayfa zaten her sartta ickisini bulacak, yapacagini yapacak.