ayesoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Okulların kapanıp yaz tatilinin geldiğini r10 piyasasını takip ederek çok rahat görebilirsiniz. 150 TL ye wordpress tema. Vay halimize..

150 tl ye sadece anasayfa psd çizdiremezsiniz, çizdirirsinizde çok başarılı bir amatör çalışmadan öte bişey olmaz yada tasarımcının gerçekten ihtiyacı vardır ondan çizmiştir.

En düşük maliyet hesabı (adi bir tema için) 600 TL+ üzerinde olacaktır.

En güzeli siz bu sektörü bu seviyede tutmaya devam edin bu sitede bu işi yapan yüzlerce insan yeni gelir kapıları aramaya yönelsin.

Tek başına psd çizip css döküp wp giydiren adam olsa 1 haftada bitirir en erken 150 tl den aylık geliri 600 TL yapar bu rakam asgari ücretin altındadır. Sayın öğrenci arkadaşlarım şuan harçlık manasında bu rakamlar size yüksek vede güzel gelir kapıları oluşturabilir ancak liseniz üniversiteniz bitipte devlete kapak atamayıp özel sektör yoluna düştüğünüzde ve egonuza yediremeyip asgari ücretvari işleri kabul etmediğinizde bu işlere tekrar yöneleceksiniz ve bu işlerin herkesin yapamayacağı işler olduğunu düşünüp 600 Tl (hiç boş kalmazsanız) mi kazanacam ben demeyin, sakın ola bu sektör neden böyle diye küfür etmeyin. Hepimizin emeği var bu güzelim sektörde kafa yorarak asgari ücretin altında gelir elde etmekte.

Tüm öğrenci arkadaşlarıma ve kendini öğrenci zihniyetinden kurtaramamış arkadaşlarıma saygı ve sevgilerimle. İyiki varsınız..

Dipnot:Kimse üstüne alınmasın uzun zamandır yazmak istediğim bikaç cümleyi alakasız olsada cevaba dahil ettim, sürç-i lisan ettiysem dokunan herkesten özür dilerim.

Dipnot2: Adi kelimesi sıradan anlamında kullanılmıştır

Dipnot3: Ankara'da ikamet eden veya sürekli gelir kapısı elde etmek için bir defaya mahsus ankaraya gelebilecek 150 TL 'den ben o kalitede temalar yapıyorum diyen arkadaş varsa pm atsın, buyursun referans çalışması veya satmayı düşündüğü çalışma ile gelsin, misafirimiz olsun, tanışmış olalım. Piyasada satılan standart tema kalitesindeki tüm tasarımlarını sürekli bazda 250 TL 'den satın alalım (fonksiyonellik ve kalitesine göre fiyat artabilir).
Oldukça güzel özetlemişsiniz.