loperselim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yöntem ne burda şimdi, herkes yazmış da ? Yüzüstü yatıp çalışmak mı?
+bilgisayar karşınızda,sıkıldığınızda 2 dakika bakıp ekranı kapatıyorsunuz,indiriyorsunuz

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:33:11 -->-> Daha önceki mesaj 00:28:20 --

Ares adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynı sıkıntı bende de var, kapasite desen var ama iş çalışmaya gelince istek yok.
Yöntem iyi yalnız 2 dakika, 10 dakika, 20 dakika derken kendini frenleme olayını başarabiliyorsan iradenden dolayı tebrik ediyorum. Bir süre sonra önünde laptop da açık olunca, aklın mutlaka R10'a veya YouTube'a kayıyordur okuduğunu anlamıyorsundur.
yok hocam gayet iyi gidiyor,mola vermiyor değilim ama hani versem bile max. 1 saat,sonra aynı şekil devam.Teşekkür ederim ayrıca,paşa çocuğu,fabrikatör çocuğu felan değiliz,ya bi iş öğrenip peşinden gidiceksin ya okuycaksın,şimdi ben youtube'dan kazansam kazansam kendim için diyorum aylık 15$ kazanırım.Birde hani an itibariyle youtube'da yeniyim,benim bu 15$'ı 16$ yapmak nerden baksanız 1 saatimi alır,yok fake face hesabımdan paylaşıyım,yok imleme sitesine yükleyim felan fistan.İlerde olurda hani devlet memuru olmayı başarabilirsem nerden baksanız 2 milyar sabit gelirim olur en az..boş vaktim olur ilgilenirim hanide,sınav dönemi iş ayrı