ya durum kötü anlıyorum söylemiyeyim diyorum ama bir yandanda söylemesek olmayacak, arkadaşlar bu güncelleme ile google gereken neşteri vurmuştur. Su backlink paketleri olsun, veyahut aynı anda organik hit gönderme olsun,he zaten google mühendisleri salak bir biz zekiyiz. Biz onu kandıracaz. Azıcık kendinize bakın, ben durumu kısaca söyle özetleyeceğim;
çok çalışma yapıpda düştüm diye isyan edenler, nasıl calıstın verdin parayı bastın aldın mı linkleri böylemi calıstın, yada backlink paketi alıp 1 haftada sonuc aldın 3000 backlink diye.
Sonrada nerede hata yapıyoruz. Yada organik hitciler.
yahu en basitinden majesticseo vs gibi birkaç site bile biliyor kac günde kac backlink aldığınızı. google bunu bilemeyecek mi? azıcık akıllı mantıklı olun. 1 haftada 3000 backlink kasılırmı, calısmak nedir söyleyim el ile manuel olarak ekleyeceksin arkadaş. Calısma budur, git bas parayı adam sana 1 haftada backlink dünyası döndürsün(xrumer,scrapebox vs) sonra ben niye düştüm. Onlara da bir darbe indirdi, bunlarla ilgili yazı yazanlar var arkadaşlar, adamlar bundan 1 sene once bu proglarla ortalıgı kasıp kavurdular. Ama artık bittiğini google'un onları da çarptığını söylüyorlar. E tabi 1 haftada 3000 (hatta 500-600) bile backlink elle eklenmeyeceğine göre bu bellidir.
Bunların haricinde el ile yaptım ama genede yükselemedim, gercekten calıstım diyenler, ya yeteri kadar calısma yapmadınız , yada sayfanın kendi seo puanı olarak dicem( birçok detay title,desc vs....20-25 faktör) kötüdür, ama buda çok düşürmez diye tahmin ediorum.