Merhaba
3 ay öncesine kayıt edip üzerinde çalıştığım bir site var.
Meraklısına bir site. Google de aranma hacmi çok az. Reklam koy para kazan imkansız. Bu konu ile alakalı türkçe 2 site var. o sitelerde ve benim sitemde reklam, link gibi şeyler yok. Neden yazıyorum antiseo gibi nedenler imkansız
Ne benim sitemde neden diğer 2 sitede seo çalışması, link veya reklam bulunmuyor
Örnek
kelime kökü -> Çekoslovakyalı olsun
Benim sitem -> Çekoslovakyalılar.uzantı
3 ayda birinci sıraya gelmiş kendi kendine çekoslovaklalılar kelimesinde.Buraya kadar sorun yok ama çekoslovakyalı kelimesinde ise değil ilk sayfa ilk 500 sonuçta bile yok.Aynı kelimede ilk 2 sırayı az önce bahsettiğim 2 site yer alıyor
Domain geçmişinde 2011 yılında birinin kayıt ettiği yazıyor. Bu durumda ne yapmalıyım. Tamam aranma hacmi az da olsa en azından ilk sayfada hatta ilk 5 de olmam gerekiyordu.
Benim sitem neredeyse tüm alakalı kelimelerde ilk 3 de ama bir tek çekoslovakyalı kelimesinde garip bir şekilde yok
ceza olsaydı bırak o kelimeyi hiçbir kelimede ilk sayfalarda olmazdın..ancak şu olur domain eski tarihlidir o kelimede çok fazla kasılmış olabilir bunada kelime filtresi diyoruz zaten..