İşte bir defa geliyoruz, büyük düşünüyorum ben. Gideceğim zaman kardeşimin üniversiteye başlama zamanına denk geliyor. Ayrıca 3 kuruş fazla değil olay, burada maaşının yarısını kiraya veriyorsan orada dörtte birini verirsin. Ayrıca rahatlık değil sadece, ben her gün "Acaba bugün nerede patlama olacak? Sevdiklerime bi' zarar gelecek mi?" diye düşünmek istemiyorum.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:33:21 -->-> Daha önceki mesaj 19:31:56 --

loreafro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendin vermişsin cevabı. Hayatı 1 kere yaşıyoruz.

Avusturalya ve Kanada'da düşünebilirsin hocam. Oradan iş teklifi almadan göçmenlik hayli zor olabiliyor. Belirli kotada göçmen alan ülkelerde başvurular incelendiğinde kabul süresi 2-3 sene arası değişebiliyor iş durumu yoksa. Ayrıca kendi fikrim olarak mezuniyetinin ardından trainee & staj düşünebilirsin. 8-12 ay arası orada bir firmada yapacağın staj ile beraber muhtemelen verimli geçerse firma senin için sponsor olabilir. Farklı alternatifleri düşünmelisin konu hakkında. Şimdiden hayatında başarılar diliyorum.
Avustralya'da iş teklifinin haricinde zaten şu anda da vasıflı eleman olarak göçmen alıyorlar, gidince özel bankalardan birine giriyorsun bildiğim kadarı ile.