hocam beni ilk sıraya yazda ,
bi kaç sorum olacak
1 ömrü ne kadar örnek 20-30 ortalama 30 cm çizikte biter gibi , yani ne kadar sürede biter yada biten bişeymi , kullanım ömrü var mı son kullanma tarihi gibi ?
2 kendiniz kullanıp test ettiniz mi , kılcal olanlarımı kapatıyor yoksa örnek bir anahtar ucuyla cizilmiş macun gerektiren cizikleride kapatıyor mu ( en azından göz rahatsız etmicek şekilde ? )
teşekkürler
1.) Tabi herşeyin bir ömrü,yıpranma süresi olduğu gibi bu ürününde yıpranma süresi vardır.. Kapağı kapalı durdugunda 2-3 Ay gider..
2.) Bende var kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Macun gerektiren çizikleri kapatmaz tabikide. Rahatsız edici o ince çizikleri rahat bir şekilde yok ediyor. Macun gerektiren çizikler içinde
bunun bir üst modeli var büyüktür 55 Liradır. Onuda koyacağım şimdi..
ürün orjinal ürünmüdür barkod kodunu verdıgınızde karsılastırma yapabılırmıız bılgı verırsenız sevınırım
Ürünümüz orjinal üründür.
Barkod No : 7 32009 40603 2
evet birebir kullandınız mı hangi renkler için kullanılabiliyor vb ? detay verebilir misiniz ?
Renk sınırlaması yoktur her renkte kullanabilirsiniz.. Yukarıda bahsettiğim gibi ben bu ürünü kendim kullanıyorum yani ihtiyacım oldugu zaman aldım ondan sonra satışına başladım.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:17:59 -->-> Daha önceki mesaj 17:14:35 --
Macun Gerektiren Çiziklerde bunu kullanmanız gerekiyor..
Bunun Fiyatı : 55 TL