Mapavrili53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam beni ilk sıraya yazda ,

bi kaç sorum olacak

1 ömrü ne kadar örnek 20-30 ortalama 30 cm çizikte biter gibi , yani ne kadar sürede biter yada biten bişeymi , kullanım ömrü var mı son kullanma tarihi gibi ?

2 kendiniz kullanıp test ettiniz mi , kılcal olanlarımı kapatıyor yoksa örnek bir anahtar ucuyla cizilmiş macun gerektiren cizikleride kapatıyor mu ( en azından göz rahatsız etmicek şekilde ? )

teşekkürler
1.) Tabi herşeyin bir ömrü,yıpranma süresi olduğu gibi bu ürününde yıpranma süresi vardır.. Kapağı kapalı durdugunda 2-3 Ay gider..

2.) Bende var kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Macun gerektiren çizikleri kapatmaz tabikide. Rahatsız edici o ince çizikleri rahat bir şekilde yok ediyor. Macun gerektiren çizikler içinde bunun bir üst modeli var büyüktür 55 Liradır. Onuda koyacağım şimdi..

DonVito adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ürün orjinal ürünmüdür barkod kodunu verdıgınızde karsılastırma yapabılırmıız bılgı verırsenız sevınırım
Ürünümüz orjinal üründür.

Barkod No : 7 32009 40603 2

KraLMp3Ler adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
evet birebir kullandınız mı hangi renkler için kullanılabiliyor vb ? detay verebilir misiniz ?
Renk sınırlaması yoktur her renkte kullanabilirsiniz.. Yukarıda bahsettiğim gibi ben bu ürünü kendim kullanıyorum yani ihtiyacım oldugu zaman aldım ondan sonra satışına başladım.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:17:59 -->-> Daha önceki mesaj 17:14:35 --

Macun Gerektiren Çiziklerde bunu kullanmanız gerekiyor..

Bunun Fiyatı : 55 TL