Merhaba arkadaşlar, malum YGS süreci geçti ve tercihler yaklaşıyor. Kafamda 2 plan var geleceğim için fakat pek emin değilim. Kafam çok karışık bu meslek mevzusunda. Meslek lisesi mezunuyum ve derslerle hiç alakam olmamıştı bu seneye kadar bu sene çalıştım yapabildiğim kadar ve 120 bindeyim sıralamada.
BÖTE (bilgisayar öğretmenliği) seçersem Ankarada yani yaşadığım şehirde okuyabiliyorum, hemşirelik okursam farklı şehirlerde (karadenizde) okuyabiliyorum.
Fakat iş imkanlarını da şimdiden düşünerek tercih yapmak zorundayım. Öğretmenlik seçersem KPSS vs. var atanamazsam da kendimi geliştirip(ünide) bir iş bulabilirim diye düşünüyorum. Hemşirelik olursa da iş imkanları oldukça iyi, hem özel hemde devlette rahatça iş bulunabiliyor. Erkeklerde hemşirelik seçmeye başladı biliyorsunuz, bende seçebilirim ve web dünyasına elveda diyebilirim diye düşünüyorum. Sizin fikirleriniz nedir, tecrübeli arkadaşlar varsa onların fikirlerini de alabilirim. Şimdiden teşekkürler, herkese kolay gelsin
Hemşirelik Okuya Biliyorsan Oku Bence. İş İmkanı Mevcut. Öğretmen Olursan Atanması Filan Uzun İş