CihaN01 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşım.Dün adsense ye başvurdum. 1.onayı geçmiş durumdayım. 2. onay için reklam kodunu siteme koydum.Reklamlar gösterilmeye başladı.Başka bir siteme deneme amaçlı koydum onda da aynı şekilde aktif.Adsense paneline girdiğimde hesap inceleme aşamasında falan yazmıyor. Az bi gösterim ve çok küçük kazanç var.Ancak tıklama yok. Sormak istediğim 2.onayı geçtim mi?
geçtiniz hocam panelde zaten herşey bellidir uyarı kısımları var yok ise ( inceleniyor yazısı ) işlem başarılıdır.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:06:54 -->-> Daha önceki mesaj 10:56:56 --

GitarSolo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
imzadamdaki adım soyadımla ilgili kişisel siteme adsense reklamı koydum. 3 gün durdu sonra ban atıldı. Bunu 5-6 defa denedim yaklaşık. reklam yerini degiştirince(sağ bloğa koyunca) 3 gün dayandılar sonra tekrar ban.

bana atılan mesaj şu şekilde: AdSense hesabınızın
AdWords reklamverenleri için önemli bir risk oluşturduğunu fark ettik.

Sorum şu genel blogda ne ***** ne ***** vs hiçbirşey paylaşmıyorum gayet güncel aranılan şeyleri yazmama rağmen neden ban yiyorum?
sahte tıklamalar ile alakalı olabilir misal arkadaşından msn de şuraya tıkla gibi
adwords kelimesi geçiyorsa o kısmı düşünüyorum hocam. sahte tık gibi.

Belifantini adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba
gmail hesabım ile www.modifiyearaclar.com sitem için başvuruda bulunuyorum ilk onayı geçiyor fakat 2.sinde takılıyor... sizce sebebi ne olabilir? yardımlarınızı bekliyorum politikalara uygun değil hatası alıyorum.

Teşekkürler.
tasarım olarak çok kötü bence güzel bir sade tasarım ile ( wp tema ) başvurmayı deneyin ancak özgün yazıları daha da artırın derim

AhmetxAksoy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar destek için teşekkürler konuyu yeni gördüm dün bi konu açmıştım bu adsense 2. onay hakkında
https://www.r10.net/google-adsense/10...-hakkinda.html

Bu konu da bende müzdaribim.
içerik yetersizliğinden dolayı mı onay alamıyorum acaba *
size tavsiyem alışveriş kadın moda sitesi açmanızdır onaylar oradan daha cok geliyor

bigcity adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İmzamdaki sitem 1. onayı bile geçmiyor sizce nedeni nedir?
sağlık sitelerinde özgünlük önemlidir bende zamanında açmıştım ancak bir türlü alamıyordum sonra düşündüm ne eksik ( özgünlük vardı ) yine de alamıyordum ancak reklamveren olarak düşününce sade bir kısma yönelmek geliyor misal katark sitesi gibi.

Grafik35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hesabım çalındı maili kurtardım ancak başka maile devredilmiş hesap ben şimdi yeni hesap açsam aynı adresime pin gelirmi ve aynı banka hesabını kullanabilirmiyim ?
aynı adresinize gelebiliyor bana da baya gelmişti

Violette adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir dizi sitem var, daha once icinde diziler vardi 3-4 tane ve DMCA'dan mail geldi videolari kaldirdim. Daha dogrusu bir anlasma sagladik, ilgili videolarin bolumleri hangi kanalda ise o kanalin sitesindeki bolume giris linki ekledim. Bir site gordum ayni benim gibi yapan ve icerisinde adsense kodlari var. Bir sure takip ettim siteyi ve hic bir sekilde reklamlar kalkmadi, yayindan kaldirilmadi. Suan adsense almak istiyorum ama telif haklarindan dolayi alamiyorum. Adsense siteyi incelemeden, ismine bakipta mi onay vermiyor?
şu şekilde misal tr de film sitelerinde bile ( günlük 120k hitli siteler ) iframe kodu ile dönen adsense reklamları yayınlabiliyor ancak bunu bazen yakalamadıkları için devam ediyor. Bu gibi siteler dizi olsun vs yayın hakkı oldugundan yasak hocam.