https://twitter.com/nacikatirci

adam burda anlatmış meramını.

ekşi de şu entry hoşuma gitti.

http://eksisozluk.com/entry/34073801

1- florentino perez garip de olsa türkiye kupası kutlama mesajı yolladı.
2- galatasaraylılar goygoy yapmak için bu faksı biz yolladık diye bir yalan uydurdu.
3- bir çok galatasaraylı ve fenerli buna inandı
4- sonra benim de paylaştığım bir linkte florentino perezin aynı fakstan partizan takımına yolladığı da ortaya çıktı. (bkz: #34073007)
5- bazı galatasaraylılar bir ispanyol çocuğu da goygoya getirdikleri için onun fenerbahçe ile ilglili attığ tweeti capsleyip dalga geçtiler.
6- bu ispanyol çocuk kendisinin kandırıldığını anlayınca galatasarayılarla dalga geçmek için alper potuk'un fenerbahçe forması ile fotoğrafını attı. (bkz: #34073358)
7- galatasaraylılar goygoy yaptıklarını kabul ettiler hatta kendi aralarında bize niye haber vermediniz ulan diye atıştılar. (bkz: #34073557)
8- hala okumaktan aciz yazarlar bu tebriğin gerçek olmadığını zannederek yada gerçek olduklarını bildikleri halde inadına dalga geçmeye çalışarak kendilerini komik duruma düşürüyorlar olay
9- son.