Hocam söylediklerinizle haklısınız elbet fakat mesela bu belirttiğim programı kullanmak durumundayım çünkü altyazı ve logo ekleme gibi imkanı ( başka programlardada vardır ama bunda daha kullanıcı dostu ve toplu işlem dostu)

sebebi ile çok kolayıma geliyor. atıyorum 50 tane dizi bölümünü verip yatıyorum. geldiğimde bitmiş oluyor.

şimdi bir arkadaş vds için deneme verdi. belirttiğim release altyazı ve logo gömme ile birliktr 1600 bitrate 22dk aldım şu ana kadar en iyi sonuç bu sanırım. o vdsye yönleceğim gibi bir durum var.

yardımın için gerçekten teşekkürler epey bir detay bilgi sahibi oldum diyebilirim sağol.

HDikmen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kesinlikle hayır İmkansız diye birşey yok.

Programı kurcalamadım ve uzak olduğum için tam anlamıyla işlemci gücünü devreye sokamadım.
Megui olsa MTMode kullnarak işlemciyi tam anlamıyla kullanmasını sağlayabilirdik ama bu programda ne yazıkki mümkün değil.

4 Çekirdekli bir işlemci ile yapıldı ve %60 ile okadar sürede sonuç aldık.

Daha güçlü bir işlemcide iyi bi ayar yapılırsa daha iyi bir sonuç almak tabii ki mümkün.

Evde yapsaydınız Tek Pass yaptığınız için iyi bir ekran kartı ile CUDA teknolojisini kullanmak akıllıca olacaktı fakat sunucuda sanırım bu mümkün değil.

MeGUI programıyla denedim aynı kaynak, denk bir profil ile; Sonuç çok daha iyi