ebulfeth adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nefes darlıgı dediğiniz gibi berberde en nefret ettiğim sey basımın yıkanması genellikle yıkatmam evde yıkarım cünkü nefesim daralıyor.
Karanlıgı az cok yenmiş gibiyim.Çünkü küçüklüğümde hep şeytani ve cinlerle cok musallat oldum rüyalarda v.s hemen hemen her gün geliyorlardı simdi arada oluyor gelmeleri ama eski korkum kalmadı alıstım gibi.
İnsanlar hususunda ise onlara sonsuz güveniyorum ama bir yandan da bir o kadar güvenmiyorum.Mesela söyle gecen gün cebimde son 100 tl vardı eski bir arakadasım ülkcü ocagında beraberdik anneler günüicin annesine birşey alcakmıs parası yokmus cocugu iyi biliyorum ayakta sevenelrden.Yani paranın geri gelmiyecegini bile bile sadece annesinin hatrına verdim ve suan cebimde sigara param bile yok o paramıda alamadım Yani insanlara güvenemiyorum fakat yinede sonsuz güveniyor gibi davranıyorum bu beni korktuyor.
Berber için size önerim , kafanız yıkanırken biraz daha öne doğru eğilin ağzınız açık olsun ara ara sık olmamak kaydı ile nefes alın , ağzınıza su kaçmayacak merak etmeyin asıl önemli yerde , berbere rica edin suyun sıcaklığını biraz artttırsın çok farkedecek emin olabilirsin.

İnsanlar konusunda herkesin korkması doğal bu sana özgü bir durum değil çevrende kime sorarsan sor herkesin benzerdaş problemleri var o yüzden sadece bende bu tür durum ve korkuyorum gibisinden düşüncelere girme.Arkadaşına gelmiyeceğini bile bile paranı vermen hoş bir davranış değil sonuçta şuan senin paran yok ama niyetin çok iyi ve onu gerçekleştirmişsin bunun mutluluğu sana yetiyor olması gerekir bir anne sevindirdin : )

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:35:41 -->-> Daha önceki mesaj 01:32:54 --

Exam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam fark etmiyor ikisinde de oluyor. Bir an nefesimin yetmediğini hissedip daha derin alıyorum biraz tutuyorum yavaşça bırakıyorum. Ne zaman olacağı belli olmuyor.
bu tür durumlarda bir yere oturup burundan nefes alın 5-6 sn nefesinizi tutup dudaklarınızı büzerek nefesinizi verin ve odak noktanız birşey olmasın çevrenizde ne var yoksa hepsinin ayrıntıları ile ilgilenin ki düşünceleriniz de karışıklık yaratılıp nefesinizin yetmemesine olanak sağlayan durumu bertaraf edelim.