yüksek donanım sunucularda driver mount işlemi gerekir bilginiz olsun

Düzenleme: Sunucu Tarafımdan işleme alınmışdır

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:51:04 -->-> Daha önceki mesaj 00:23:35 --

arkadaşlar terkrar ve terkrar bir çok yerde söyledim gene söyliyorum

dell üst sunucuları raid kartı driverler kurulmadan sistemi kurmanız mümkün degil

dell 210 veya dell r310 kurum satanlar sanıyorki dell r620 720 810 larından böyle

olcagını sanıyor ama yanılıyorlarki zaten benim dışında kimse kuramadı

işlem devam ediyor

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:53:33 -->-> Daha önceki mesaj 00:51:04 --

serverpa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
idrac bilgilerini ve istediğiniz disk yapısını gönderebilirseniz eğer, gerekli düzenlemeleri yapabilirim.
kuramadınızmı murat bey

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:58:22 -->-> Daha önceki mesaj 00:53:33 --

Denizkent adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Raid kartının driverlarını indirip bunu windows kurulumu sırasında göstermelisin yada çift sanal dvd gösterip dell in önyükleme cd si ile

http://www.dell.com/support/drivers/...poweredge-r620
bu adrese gir ve şunu indir:

SAS RAID (3):
Windows 2008 R2 64 Bit Driver for PERC H310 / H710 / H710P / H810 Controllers

bunu ya dvd içine göm(nlite - vlite gibi yazılımlarla) yada usb gibi göster remote virtual disk üzerinden.

Dertlidir. Tanımaz, Küfür ettirir adama.

HP nin bunun için bir çözümü vardı: bir dvd hazırlar, boot ederdin ve kuracağın işletim sistemini gösterir bilgilerini girer ve kuruluma geçerdin. Kuracağı zaman senden windows vs kurulum dvd sini bir zahmet takıver derdi.
buna ne gerek var hey allahım

dell bunu yapmak daha basit indir exe yi isoya çevir

sonra windows kurarken ikinci iso olarak yükle tanıt kur
hp miş haha

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:29:00 -->-> Daha önceki mesaj 00:58:22 --

Güncelleme

Kurulum Tamamlandı