ant07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendi yazarının profil sayfasından yazarın sitesine bile link vermeye çekinip seocuyum diye geçinen cahiller bilgi yetersizliğini örtmek için bu maslları uydurup sizleri kandırarak göz boyamaktadırlar. Çünkü gerçekte söyleyecekleri başka bişey yoktur, h1 yap başlık 70 karekter olsun vs...

Ve sizlerde bunları ilah yapıp ref olarak gördüğünüz sürece kusura bakmayın ama boşa tırmalar durursunuz.
Burada kandırılacak bişiy yok hocam 3,5 yada 10 sene domaini uzatsam bu arkadaşların ne karı olacak yada benim ne zararım olacak hadi karlarıda var diyelim sonuçta sene doldugu zaman uzatmayacakmısınız domaini domainine ve sitesine güvenen arkadaşlar yıllarca uzatacaklardır ha gelip geçici düşünülüyorsa sırf parayı vurup sonra ne olacaksa olsun diye düşünenler varsa o ayrı konu ben domainime güveniyorum sitemede güveniyorum 5 yıl uzattım + 5 yıl daha uzatacağım ve domainimi uzattım diye burada sadece firma kazanmayacak ben kazanacağım + firmam kazanacak + r10 daki arkadaşlar kazanacak + sitemde çalıştırdığım elemanlarım kazanacak tek domain firması kazanacak diye düşünmek yanlış