olli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Yüzlerce kişi yanılıyor olamaz. Video Yüklemede Kalite ve Profesyonelliği tercih edin.

Merhaba Arkadaşlar

1000 video 10 Tl kampanyası sadece sizin belirlediğiniz kanallardan çekilecek olan videoların yüklenmesinde geçerli olacak.Bu yükleme şeklinde eşleşen üçüncü taraf içerikleri temizlenmez sizin temizlemeniz gerekir. 15 dakikadan uzun videolar yüklenmez.

Kanal Kopyalama
500 Video 6
1000 Video 10
2000 Video 19
3000 Video 27
4000 Video 36
5000 Video 45

Size Özel Video

Sizin belirleyeceğiniz kategoride tamamen size özel olarak bulunacak ve yüklenecek videolar için fiyat listemiz. Bu seçeneğimizde siz sadece yüklenecek videoların kategorisini belirlersiniz. Seçtiğiniz kategoride videolarınız itina ile yüklenir ve para kazanmaya uygun olmayan tüm videolar temizlenir ve yerine para kazanmaya uygun videolar yüklenir.
500 Video 10
1000 Video 19
2000 Video 38
3000 Video 55
4000 Video 69
5000 Video 85

Size Özel İntro ve Logolu Video Hizmeti
Size Özel Video Hizmetimizde videonun başında ve sonunda kanalınızın introsu ve videoda kanalınızın logosu bulunur.
Dilediğiniz kategoriide sipariş verebilirsiniz.
Kanalınızın introsu ve logosu yoksa ücretli olarak tasarım yaptırabiliriz.

Size özel videolar için fiyatlarımız

100 Video 15
200 Video 29
300 Video 44
400 Video 59
500 Video 74

Konuya yazan ilk 10 kişinin hesaplarına İş Kalitemizi görmeniz için 50 şer Video Yüklenecektir.
(Kontenjan Doldu)

Videoları isterseniz sizin verdiğiniz bir kanaldan yada verdiğiniz kategoriye göre kendimiz bulup ekliyoruz .

Video Yükleme Sonrası telif hakkı bulunan para kazanmaya uygun olmayan tüm videolar tarafımızdan silinir, silinme sonrası eksik videolar tamamlanır.

İsteğiniz Doğrultusunda yüklenecek tüm videolar için aynı açıklama ve etiketler eklenebilir.

Yükleme işi sonrası videolarınız bilgisayarımızdan silinir aynı videolar farklı kişilere yüklenmez.

İş teslimi ortalama 5 saat sürmektedir.

Günde en fazla 4 kişiye hizmet verilmektedir.

Site dışı iletişim için Mail : info@videomedya.com - Msn: olcay@1967.org.tr Tel: 0212 909 0 360

Ödeme Yolları : Finansbank ,Paypal, misli ve Sanalpazardır. Ödeme yöntemlerine Paypal Eklenmiştir.

9 Ocakta açtığım bir kanal 10 ocakta 325 adet video yükledim. Videoları yüklemek dışında hiçbir şey yapmadım.
Resimlerden 7 günde aldığı hiti ve kazancını görebilirsiniz. Kanalı kullanmadığım bir adsense hesabıma tanımlamıştım. O yüzden adsensedeki tüm gelir kanala aittir.

Ücretsiz 50 Deneme Videosu Yüklenecek listesi

1-Bilgisayar
2-Hamilcar
3-josef
4-KaRTaL1ZmA
5-mucurum
6-KheizLech
7-cafein1
8-monarch20
9-headdead
10-absurd23
11-davut27