Yüzlerce kişi yanılıyor olamaz. Video Yüklemede Kalite ve Profesyonelliği tercih edin.
Merhaba Arkadaşlar
Konuya yazan ilk 10 kişinin hesaplarına İş Kalitemizi görmeniz için 50 şer Video Yüklenecektir.
(Kontenjan Doldu)
Videoları isterseniz sizin verdiğiniz bir kanaldan yada verdiğiniz kategoriye göre kendimiz bulup ekliyoruz .
Video Yükleme Sonrası telif hakkı bulunan para kazanmaya uygun olmayan tüm videolar tarafımızdan silinir, silinme sonrası eksik videolar tamamlanır.
İsteğiniz Doğrultusunda yüklenecek tüm videolar için aynı açıklama ve etiketler eklenebilir.
Yükleme işi sonrası videolarınız bilgisayarımızdan silinir aynı videolar farklı kişilere yüklenmez.
İş teslimi ortalama 5 saat sürmektedir.
Günde en fazla 4 kişiye hizmet verilmektedir.
Site dışı iletişim için Mail : info@videomedya.com - Msn: olcay@1967.org.tr Tel: 0212 909 0 360
Ödeme Yolları : Finansbank ,Paypal, misli ve Sanalpazardır. Ödeme yöntemlerine Paypal Eklenmiştir.
9 Ocakta açtığım bir kanal 10 ocakta 325 adet video yükledim. Videoları yüklemek dışında hiçbir şey yapmadım.
Resimlerden 7 günde aldığı hiti ve kazancını görebilirsiniz. Kanalı kullanmadığım bir adsense hesabıma tanımlamıştım. O yüzden adsensedeki tüm gelir kanala aittir.
Ücretsiz 50 Deneme Videosu Yüklenecek listesi
1-Bilgisayar
2-Hamilcar
3-josef
4-KaRTaL1ZmA
5-mucurum
6-KheizLech
7-cafein1
8-monarch20
9-headdead
10-absurd23
11-davut27