Dün misliden hesap açayım dedim alışverişlerde kullanmak için açtımda birde telefon ile görüşeyim diyerekten arayıp yetkiliye bi kaç sual sordum sorularımın içinde para transferinin banka hesabıma nezaman süre içinde geçeceğide vardı hayy sormaz olaydım birde fırça yedim

beni azarlayarak birde misli sitesinin para transfer mecrası olmadıgını böyle işlemlerin kesinlikle yasak olduğunu ve para transferinde bulunanların zamanla sistemden banlanacağını söyledi misli kullanan arkadaşlardan böyle birşeyin olup olmadığını ögrenmek istiyorum
Hocam şakamısın sen ya.

Adamlar kamera şakası falan sanmıştır. Adamlar para transferinden tek kuruş kazanmıyorlar. Adamlar sana orda hayrına para transferi mi sağlayacaklar. Adamlar iddaa işlerinden para kazanıyorlar.
Adamlar zaten 0 transfer masrafıyla iş yapıyorlar. Sen sadece transfer yaparsan Senin adamlara ne faydan olacak ki. Bi de utanmadan telefonla arayıp çok komik olmuş
Senin işin marketten alışveriş yapmayıp sürekli para bozdurmak gibi bişey. Markette alışveriş yapmıyorsun. Ama zırt bırt gidip para bozduruyorsun. Bu durumda market sahibi ne yapar.
Sadece para transferi yapacaksınız bankalarla anlaşabilirsiniz. Tabii havale masrafını ödersiniz.