emrefba adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Vergiymiş, Toplanan haraçlarla ne yapılıyor ? Eşe dosta peşkeş çekiliyor, 3. köprü yapılıyor rant, spor aletleri konuluyor rant, ihaleye fesat karıştırılıp yollar yapılıyor cebe, sokakta uluorta bibergazı sıkılıyor o vergi dediğiniz haraçlarla. Koyun gibi insanlar da anca yollara bakıp ne güzel de oldu deyip gülüp geçiyor. Hastahaneymiş peh.. Gelin Okmeydanı SSK 'ya da görün vergilerle neler yapılıyor.

Kusura bakmayın ama siz, adınızın duyulmadığı bu topraklara bilmemkaç yıl önce gelip de buranın kültürünü oluşturan bir halkı esir edemezsiniz. Öte yandan "Türkü de Kürdü de Lazı da" derken bile belki de farkında olmadan Türk kelimesini başa yazıyorsunuz. Neden ?
bin sene olacak buraya geleli. ha bin senedir bu toprakları yönetmemize rağmen hala bizim topraklarımız olmadığını mı söylüyorsun. asya bozkırları da bizim topraklarımızdı oldu oraya gidelim burası aslında bizimdi diyelim. ne kadar güzel. gerçekten hakkı olanı herkes er yada geç alır. ama şunu da unutmamak lazım kesinlikle hiçbirşey olmamış gibi bu saatten sonra devam edemez edemez edemez kimseler. sen adamın çocuğunu öldürmüşsün o seni ne kadar sevebilir ? benim askerim de senin çocuğunu öldürmüş. sen ne kadar sevebilirsin benim askerimi ? . olacakları sıralayayım. önce özerklik alınacak. millet doğuya toplanacak. herkes kendi iç içlerinden mesul olacak. daha sonra bir baş kaldırış. sizi tanımıyoruz diyeceksiniz. ben buna adım gibi eminim. madem kardeşçe yaşamak istiyorsunuz o zaman 2. bir bayrağı sunmayacaksınız. sen sunacaksın lazı da sunacak başkası da sunacak. o zaman ıraktaki Türklerde sunmalı o bayrağı, irandaki Türklerde sunmalı o bayrağı. Çindeki Türklerde aynı. yanlış olduğum yerleri söyleyin bilelim.