o aldığın pr4 domaini çöpe at sıfır domain al işine bak pr4 müş 5 miş aç sabahlara kadar sonucunu gel buraya yaz bakalım pr nin bi önemi yok o tarz düşen domainlerde genelde sorunlu domainler oluyor her zaman sıfır domain daha cabuk hitlenir
Bunu yazan adam webmasterlığı bıraksın...
Bu yazıyı beğenerek destek verenlerde...
Hiç bir zaman anlamayacaksınız; PR'nin bir önemi yoksa Google onu kullanmaz...
Daha 3 gün önce kendi PR araç çubuğunu güncelledi, üzerine de penguen 2.0'ı yükledi. Hesap et...
Sen bunu bi düşün...
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:36:01 -->-> Daha önceki mesaj 10:32:29 --
www.grafikod.org
PageRank : 4
sahibi olduğum tek domain, Pagerank 4. Kendim özel olarak hiçbir backlink çalışması yaptırmadım. Birkaç dizine üye oldum. DMOZ kaydı var ve hürriyet bumerang kullandığım için hurliste de kayıtlıyım.
Açtıktan 2 ay sonra bir baktım ki PR 4 olmuş. Bence önemi yok. Hit artırmıyor, google sıralamada ise görevinin çok küçük olduğunu düşünüyorum.
Yahu ne güzel işte. SEO çalışması yok dediğin sitede; zaten organik SEO var. İçeriğin kaliteli ve o sahip olduğun PR değeri senin sitenin kaliteli olduğunu gösteriyor. Biraz daha backlink ve tanıtım yazısı ile o site her kelimede çıkar.
Eğer önemi yok diyorsan; bana bedava backlink ver, o siteden nasıl fayda sağlanır sana kanıtlayım

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:38:49 -->-> Daha önceki mesaj 10:36:01 --
Konu Sahibine,
Dostum sen çok bakma burada yazılanlara; PR her zaman bir değerdir. Sitenin eski oluşu, daha önce aldığı backlinkler, kurumsal oluşu vs gibi birçok nedenden dolayı o PR değerine ulaşmış bir web sitesine sahipsin.
En geç 1 - 2 haftaya yeni PR güncellemesi gelir, değer kaybeder ama sıfır olmaz sitenin PR'si; tahmini 1 veya 2 gibi bir değer alır.
Sitenden maksimum faydayı; Genel Blog tarzı kullanıp çalıntı, özgün içeriği karıştırarak gir.
Her linksiz 5 - 6 yazıdan sonra da; kendi sitelerine link verdiğin yazılar yaz...
PR'li siten diğer sitelerinden çok daha hızlı index alır, backlink verdiğin zaman çok daha hızlı etki eder.