Ben kendimde kürdüm kardeşim ağrılıyım terörün en etkili olduğu dönemleri bile gördük doğuda.

Ordaki insanlar aslında sanıldığı kadar sorunu sıkıntısı olmayan insanlar.

Herkes gibi terörden bıkmış, bitmesini istiyorlar yani güneydoğu 'da bazı bölgelerin mecburi destek verdiğini biliyorum ama emin olun onlarda bıkmış..

Hakkariden ev yüklediğimiz dönemler (1 yıl kadar önce) gördüklerimiz karşısında ağlıyorduk nerdeyse.

Bir adam açıyor marketini bakkalını dükkanını herneyse, bi patlama sesi gelir hemen kapat dükkanı bi eylem bi yürüyüş olur hemen kapat dükkanı.

insanlar öyle bir hale gelmişki nerde 5 kişi toplansa hemen kapısını penceresini kapatıyor işim eşim çocuklarım zarar görmesin diye.

3-5 zibidinin cebine koyarlar 3 kuruş taşlatırlar orayı burayı. Ha bunlara medyadan görme veya duyma, uydurma diyenler olabilir.

Hiç biri değil hepsi bizzat gözümle gördüğüm şeyler.

93 senesinde köyümüze yapılan terör saldırısından dolayı kayseriye geldik.

12 saat vurdu terör köyümüzü

İnanmayanlar bakabilir ağrı,eleşkirt,çatalipaşa köyü. Eskiden bamteli diye bi program vardı bilenler bilir o gelip çekmişti köyü saldırıdan sonra internetten bulabilirsiniz tahminimce. Bende cd 'si var.

Evet ben kürdüm ama kimliğimde türk bayrağı var ve eğer bu bayrak altındaysak hepimiz türküz demektir. Benim geldiğim ağrı 'da türkiyenin kayseride, bütün şehirlerde.

Şahsıma konuşuyorum; Bizim tek sorunumuz terör 'dü her ne kadar iktidara yüklenselerde ben son 4-5 aydır şehit haberi görmüyorum ve bu bana yetiyor.

Doğuyla ilgili çok şey anlatırım ama kesinlikle siyaset konusmak istemiyorum. Bunlar benım goruslerım sadece.

Allah terörü bitirenlerden, bitirmeye çalışanlardan, bitirmek isteyenlerden ve bitsin diyenlerden razı olsun.