206 Otomatik pek önerilmiyor ancak bende dizel var düz vites sürüşü falan memnun ediyor.
206 Hdi - Xline modeli bakabilirsiniz 14bin civarı
15-16 derseniz Hdi feline bakın dolu modelidir 206nın.
Hocam bende 2003 1.4 Hdi - Xline Dizel var yakıtı konusunda çok iyi bir araç. Ama pek bir donanımı yok onu diyim. Dolu bir araç istiyosanız . Yanılmıyosam 1.4 Hdi Feline en dolu modeli fiyatıda biraz yüksek ona göre.
Aracı alırken yapmanız gerekenleride yazayım size sonradan masraf açılmasın başınıza
İlk olarak motoru yetkili servise gösterin kaportasınıda boya vs. mutlaka olur eğer 2005 altı bir araç alıyosanız lokal boyaları pek takmayın aracın şase nosundan kazalarına bakın plakadan bazıları çıkmaz. Mazallah pert araç alırsanız moraliniz bozulur.
2.ciside dizel almayı düşünüyorsanız enjektörleri kontrol ettirin aracın ona göre indirim isteyin.
Arka takımdan dikkat etmeniz gereken torsiyondur. Araçdan lak luk sesler gelir kendi aracımın torsiyonunu 350tl ye yaptırdım. Aracı alırken 1-2 tur atın savurma veya kasislerde ses çıkarsa bunun içinde konuşun bölgeden bölgeye değişiyo bu torsiyon işi 300ede yaptıran var 600ede.
Bu dediklerimi mutlaka not alın. Ben alırken bunları yapmadım başıma dert açtı kendi araştırmalarımla ustalara tek tek yaptırdım. Diğer türlü ellerine düştünüzmü acımıyolar.
Şimdiden hayırlı olsun aracınız motorları güzeldir pejonun sürüşünüde çok beğeniyorum rahat ve kolay.
Çok teşekkürler hocam zaten pek anlamıyoruz, anlayan bir akrabamızı götüreceğiz. Bunlarıda not alıyorum, benzin+lpgli almayı düşünüyoruz malum yakıt fiyatları uçtu gidiyor.