Şimdi ben iki üç kelime edecemde patavsızlar cıkıp gerici muhabbetiedecekelr biliyorum kendileri cok ileride ya.
Sigara yasagı cıktıgında herkes böbürlenmişti bu ne sacma yasa v.s v.s diye sonra bakıldı ki milelt kahvede icemiyor,orada icemiyor burada icemiyor cogu kişi sigarayı bıraktı en azındna benim sahit oldugum insanlar var.
Alkol dediğiniz seyde vitamin değil ki yasaklanmasına üzülelim.Ne koparırsak icenlerin elinden kardır.Zira onların kötülüğünü maddi manevi şüphesiz sahsen ben bile istemem ki bun yaptıkalrı iyi birşeyde değil.Ve baktıgınız her pisliğin altından bu içki denen şey cıkar trafik kazasından tutun tecavüzlere, ve daha bir çok olaya kadar.Evet kiminiz agız ile içenler ayrı baska yeri ile içenler ayrı diyorsanızda bugün 10 milyon insan iciyorsa bunu nasıl ayırt edecekelr o yüzden genellemeli bir kanun olmus.Bence güzel olmus hiç bir şekilde tasvip ettiğim bir tane bile başkanı olmayan TBMM den aradada olsa halk icin cıakrtılan güzel yasalar oluyor.10 vur bir oksa misali.
Ama bunun tartısmasını yapmanıza gerek yok sencesi bencesi kalmaz bu cıkmıs yasaların.Fakat en kötüsü su ki bugün yasanan onalrca üzücü olay varken kalkıpta bütün dertler noksansız gibi keyfimizin geleceğini düşünüyoruz Vesselam.