Hocam backlink analizi sistemi ne yazık ki söylemek gibi kolay bir sistem değil. O tür sistemler oluşturmak için tonlarca para harcanıyor emin ol ki...
Bundan şüphen olmasın derim...
Örnek vermek gerekirse:
Google sıra bulucu aracı sunmak dahi basit ve az bir para ile olabilecek bir sistem değil eğer az bir para ile Google sıra bulucu aracı yapılabilse idi şu an Türkiye'de ******* Sıra Analiz aracı dışında da gerçekten ilk 500'de sıra sorgulama yapan araçlar olurdu...
Birçok sıra bulucu aracı var lakin ilk 50-100 arasında zar zor sorgulama yapabiliyorlar;çünkü yeterli alt yapı yok,alt yapı için para gerekli... Sıra bulucu aracına değinme sebebim en basitinden bu aracın bile tahmin edemiyeceğimiz kadar masrafı oluyor binlerce sitenin binlerce backlinkini detaylı olarak tespit etmek için kurulan bir sistemin hatrı sayılır bir meblağda masrafıolacağı açıktır. Bu sebepler ister istemez pahalı oluyor üyelikleri

..
Backlink konusuna katılıyorum hocam. Mutlaka masrafı vardır. Mutlaka önemli bir iş yapıyorlar. Mutlaka giderleri fazla.
ama
Aylık 500 dolar asgari ücretten fazla bu ülkede

adamlar üyeliklerle sadece giderlerini karşılamadıkları kesin. Ben olsam ücreti düşürür, daha fazla üye çekerdim.
Google sıra bulucu konusunda size katılamıyorum maalesef. Ben o konuda yabancı bir site bulmuştum. On numara bir siteydi. Hatta eskiden benim kendi sitemde bunu ilk yapan kişiden aldığım kodlarla bir sıra bulucu vardı, onu kullandırıyordum. Ancak sonradan google'ın sistemi değişti, arkadaş tekrar yapmadı, ben yabancı siteyi kaybettim. Ondan sonra programmış, sıra bulucuymuş hangisini denersem deneyeyim memnun kalmadım. Yapanların yetersizliği, bizim araştırma konusundaki zaafiyetlerimiz bunlar.