SPONSOR ALIMI DEVAM ETMEKTEDİR

Bizimle tanışmak ister misiniz?
FiberDC kalitesiyle tanışabilmeniz için vazgecilmez harika bir fırsat ve üstelik ücretsiz!

FiberDC , 1,500 kişiye 1 yıl boyunca ücretsiz hosting hizmeti sağlıyor.

WEB HOSTİNG ÖZELLİKLERİ
  • 1,000 MB DİSK KOTASI
  • 3,000 MB AYLIK TRAFİK
  • SINIRSIZ POP3 E-Posta
  • SINIRSIZ SUBDOMAİN
  • 5 MySQL VERİTABANI
  • cPanel TÜRKCE KONTROL PANELİ ( X3,X4 TEMA )
  • LİTESPEED WEB SERVER TEKNOLOJİSİ
  • CLOUDLİNUX KAYNAK YÖNETİMİ
  • CLOUDFLARE DESTEĞİ
  • SOFTACULOUS, TRENDY SİTE BUİLDER ( SİTE KURMA ARACI )
  • ATTRACTA SEO TOOLS DESTEKLİ
  • HARİCİ DİSKE GÜNLÜK / HAFTALIK YEDEKLEME
  • SPONSOR CPU 7 NORMAL HESAPLARDA % 25 ' DIR
  • NETDİREKT TÜRKİYE LOKASYON

Tek Tıkla Kurulum (WordPress, Joomla, Drupal, phpBB başta olmak üzere 260’dan fazla scripti tek tıkla kurma olanağı)

Nasıl Sipariş Verebilirim ?

BURAYA tıklayarak paketinizin siparişini verin ve sipariş numaranızı bu başlık altından belirtin. Operatörlerimiz kısa sürede hesabınızı aktif edecektir.

Fatura İcin Promosyon Kodunuz : Paket ücretsiz'dir. Kupon Gerekli değildir.

Hesap Aktif Edilmesi İcin Konu Altında Sipariş Numaranızı İletiniz.

NS Adresleri:

dc1.ns.fiberdc.com
dc2.ns.fiberdc.com

Kullanım Şartları
  • Sadece yeni üyeliklerde geçerlidir.
  • Her kişi sadece 1 defa sponsorluk hizmetinden faydalanabilir.
  • Ücretsiz alan adlarına sponsor olunmamaktadır. (tk , co.cc , be uzantılarına verilmemektedir.)
  • Telif hakkı olan materyal ve yazılımların barındırılmaması.
  • Web sitesinin Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına aykırı olmaması.
  • FiberDC , ücretsiz sağlayacağı hostingleri seçmekte ve sebep belirtmeksizin hizmet vermeyi durdurmaktaki haklarını saklı tutar.
  • Hizmet aldığınız süre boyunca NS adreslerini değiştiren hesapların sponsorluk hizmeti iptal edilecektir.

İstenyen Kişiler Aşagıdaki Kodu Footer Kısmına Eklerse sevinirim

Bu site FiberDC<a href="http://www.fiberdc.com" title="hosting,reseller,sunucu" target="_blank">Hosting</a> tarafından barındırılmaktadır.

BAZI MÜŞTERİ YORUMLAR

Atacan; adlı üyeden alıntı:
Çok yardımcı oldular teşekkür ederim. 7/24 Destek aldım hiç bir sıkıntı yaşamadım işlerinde cok iyiler
Güngör Koç; adlı üyeden alıntı:
merhabalar ben fiberdc ailesine katılalı yaklaşık 10 gün oldu ve bu kısa süre içerisinde gördüm ki gerçekten kurumsal bi firmadayım 14 yıldır sanalda sorunlarımla bu kadar çabuk ilgilenildiğine hiç tanık olmadım çok teşekkürler fiberdc.
Orhan Özkerçin; adlı üyeden alıntı:
Firamaya Daha yeni geçiş yapmakla beraber deneme fırsatım olmadı ama ön görüş olarak güzel bır fırma dıyebılırım
Kubilay Demir; adlı üyeden alıntı:
Sponsorluk hizmeti aldım , sorunsuz , güleryüzlü müşteri temsilcileri var (Alperen Bey) Hayırlı işler.
muhammed emin köse; adlı üyeden alıntı:
Sponsor hostng alınmıştır sorunsuz teslim alınmıştır.
Çağdaş; adlı üyeden alıntı:
Çok yeni çok iddali sözünün eri ve güvenilir bir şirket bu yolda giderlerse çok iyi yerlere geleceklerini inanıyorum.
Mehmet; adlı üyeden alıntı:
Çok İddialı bir şirket çok başarılı buluyorum . çok kaliteli bir hizmetleri var . ayrıca 7/24 desteklerini çok beğeniyorum. umarım daha iyi yerlere gelirsiniz başarılar.
Kubilay Demir; adlı üyeden alıntı:
Çok yeni çok iddali sözünün eri ve güvenilir bir şirket bu yolda giderlerse çok iyi yerlere geleceklerini inanıyorum. – Çağdaş beyin dediği gibi süper bir fırma gerekse hız gerekse güven gerekse güleryüz anlayış..
Murat; adlı üyeden alıntı:
Yeni Geciş yapdım gercekten planlı ve düzenli bir calışma şeklı var gecenın 3 ünde 5 dakkada destek talebine cevap verdiler ayrıca inanılmaz hızlı bir alt yapıya sahipler.
Murat soykan; adlı üyeden alıntı:
arkadaşlardan 2-3 tane vps’im var ve her vps de hızlı kaliteli ve IP lerin hiç biride kara listede değil.. ayrıca arkadaşlardan çok memnunum ilgi alakaları güzel bi sorun olduğunda müdahele ediyorlar cep telefonları her zaman açık
leyla turkmen; adlı üyeden alıntı:
Anında yanıt veren destek servisiniz için teşekkür ederiz,pek çok yerden resel ve sunucu hizmeti almıstık, şu ana kadar en fazla sizden memnun kaldık. Teşekür ederiz …
salıh ofluoglu; adlı üyeden alıntı:
fiberdc.com dan hizmet almadan önce forumlarda çok araştırdım herkes birşeyler atıp tutuyordu buradaki yetkililerde bazılarına cevap yazmışlardı. Dün itibari ile kendilerinden hizmet almaya başladım sistem olarak gayet memnunun hız ve hizmet, ticket cevaplama olarak başarılı. bende seslisohbet panelcısıyım firmasıyım sunucumu buraya taşıdım ve fiberdc.com ile hiçbir tanışıklığım yok bu yazıları okurken insanlar genelde kendileri yazmışdır gibi dusunuyor ama deneyip gördüm ki hizmetleri gerçekten hızlı iyi çalışmalar…
Müstekim Cepni; adlı üyeden alıntı:
Tek Kelime İle Harika Bir Firma Güler Yüzlü Ve Ciddi.

Sponsor Hosting Kampanyamız Halen Devam Etmektedir.
Alan Yetmez Derdi Yok Kullanılan Alanın % 80 Dolunca Bir Üst Pakete Ücretsiz Geciş Yapıyoruz.

ANLIK HAT DURUMU

FiberDC Telekominikasyon Firma Bilgileri

Firma Sahibi: Erkan NASIR
Firma Unvanı: FiberDC Telekominikasyon
Şübe: RİZE / MERKEZ
Web: FiberDC Telekominikasyon - Web Alanı Barındırma Hizmetleri
Mail: erkannasir@fiberdc.com
Gsm: 0 553 594 93 RİZE
Yer Sağlayıcı No: 2824