Kafa buluyor herhalde arkadaş bizimle. Bizde mantık çerçevesinde yorum yapıyoruz burada...
15 yaşındasın, üniversiteye gideceksin, 15 yaşında bunu alacak parayı biriktirdin, kapıda yeni model 550d var (ki o 550d değil m550d ya da 550xd) 200.000 den yüksek bir fiyatlı araç var sen elinin tersiyle itip binmiyorsun.

) Binme zaten 20 lira tema editleyerek mi alacaksın o 550d ye benzin.
fakirmi olalım kardeşim hastasıyım diyorum illa sürünelim mi taktığım saat özel yapım bulgari almaya kalksan 4 milyara alamazsın illa fakir olucaz zaten sürünücez. Otobüsle gidicez ter kokucaz konu dışı yorumlar yazmayın artık yeter.
16 yaşımdayım ve sitede gördüğün yaşı güncellemiş bulunmuyorum. 2 senem var ne var bunda bizim yanımızda kızlar var burda oturup pc başında sivilceli gözlüklü birisimi sandın bizi.
Tema editliyerek kazanmıyorum parayı hobi olarak duruyorum. Ayrıca babadan olamazmı zenginlik Herkezi fakirmi sandınız siz ?
konu dışı yazı yazmayın artık
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:44:22 -->-> Daha önceki mesaj 19:43:45 --
Böyle bir konu açılmıştı galiba bu o arkadaş . Ama konu açılalı 1 sene falan olmuştur galiba ama gene kurtarmazki
Belki yaşını büyütmüştür r10da gördüğü tepkiden dolayı .
arkadaşa yazdığımı sende oku istersen.