Bende her ayın başında kesinti ve yavaşlık sonucunda arıyorum bişeyler yapıyor modemi kendileri resetleyip iyileştirme çalışması yaptık sorununuz devam ederse arayın tekrar bakalım diyorlar.
Bazı müşteri temsilcileri karşıdakinin bilgisinin olup olmadığını bilmeden ezberlediği şeyleri yaptırmaya çalışıyor bu da beni iyice sinir ediyor. Bi tane dns bulmuşlar onu yaptığınız zaman kesinti olmaz dedi birisi bende ne alaka dedim siz yapın olmaz diyor

uyuz ettiler beni iyice. Sonra kablosuz internet kullandığım bilgisayara dns girdiğim zaman kesinti problemim ortadan kalkacak mı dedim evet diyor

peki dedim geçiştirdim
Daha 2 gün önce aradım çok yavaş kopma yaşıyorum diye adil kullanım kotasını geçtiğiniz için hızınız düşmüş diyor. Ya çok teşekkür ederim bilmiyordum cahilliğime verin dedim yok efendim est. diyor bi de utanmadan. Sonra iyice sinirlendim arkadaş bu net çok yavaş ben 5-6 gün içinde o sizin dediğiniz adil kullanım kotasını dolduruyorum zaten o zaman yavaş değil de şimdi mi yavaş bedavadan para mı ödeyelim ilgilenecek misiniz yoksa belirli yerlere şikayet mi edelim artık dedim tamam efendim hemen ilgileniyoruz dediler düzelttiler. Biraz tehdit akıllarını başlarına getiriyor bazen.