Bahsettiğiniz Sıcaklık Olayı Vs. AMD Cephesinde Kalmadı.AMD'nin 8350 İşlemci Son Zamanlarda Gerçek Anlamda İntel'e Yaklaşmayı Başardı Fakat Gerçek Anlamda Bir İ7 3770K Performansı Veremiyor.Neden Diye Sorarsanız Hala AMD 8 Çekirdek ( 1 Modülde 2 Çekirdek ) Şeklinde Düşünüldüğünde Çekirdekleri Tam Olarak Performanslı Kullanamıyor.Bunu 8350 Kullanıcı Olarak Söylüyorum.Sanallaştırma'da Performansını Bilmiyorum Ama Render 3D ve Auto Cad Programlarında Tam Performans Alıyorum.
Over Clock Düşünenler İçin Gigabyte 990FXA İle 4.5'de Stabil Kullanıyorum.Yeni Bir AMD İşlemcisi Düşünenler FX6300 , FX8320 , FX8350 Düşünsünler Bunların Çekirdek Mimarisi Biraz Daha Farklı ve Yeni Nesil İşlemciler.İllaki FX83.. Sürümü Düşünenler 8320 Düşünebilir Çünkü Aralarında Sadece Saat Hızı Farklı Var 8350 Çekirdeği Sadece Biraz Daha İyi Kullanıyor.Bu Arada AMD'nin Yeni 5GHZ'de Stabil Çalışan İşlemciside Bu Yılın Sonlarına Doğru Piyasaya Sürülmüş Olacak.AMD Her Zamanki Gibi İntel'e Göre Geri Kaldığı İçin , İntel'in Yeni Haswell Adı Verilen İşlemcileri İvy Bridge'e Göre Biraz Daha Woltaj Düşürülmüş Olarak Yine Piyasaya Sürüm Aynı İşlemciyi Farklı Mimarida Satıyor Olacak.
Not : Bu Yorumu Bilgisayar Kullanıcı Olarak Değerlendiriyorum Bilginize.