occili adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ,
Skype ' tan ulaşmaya çalıştım ancak ulaşamadım belirtmek istediğim bazı sorunlar var;

Video oluştur,Etiket ayarları,Hesap yenileme,Kullanım klavuzu linkleri çalışmıyor.

Kendi botunu oluşturda bazı sitelerde video linkinin sonu belli olmuyor ekleyemiyoruz.Siz.net'i ekleyemedim.Ayrıca 92 adet bottan bahsetmişsin , benim panelimde toplam 36 bot var.

Sistemi çok beğendim bekleme derdinden kurtarmış vede hızlı ayrıca bir önerim olacak attığımız video hata verdi diyelim hatalar kısmına gitti (etiketi uzun girmişiz) malum o video tekrar yüklenmiyor en azından o bülümde düzenle kısmı olsa yazdıklarımızı kontrol edip tekrar yükleyebilsek daha iyi olur.
botları tek tek kontrol edip ekliyorum. aslında bugün keşke açmasaydım sistemi dedim. müşterilerin aceleciliği yüzünden açmak zorunda kaldım. lakin milletin isteklerini yerine getirelim derken botları ekleyemiyorum. Zaten botlar tam olarak eklendikten sonra sürelerinizi başlatacağım.

O dediğin düzenleme olayını şuada kodluyorum.

Özel bot için de php ile api gibi bir sistem oluşturuyorum. Direk metin editör le php bilenler kendi sistemlerini yazabilecekler ayrıca video ile de anlatacağım.

ByMaster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bütün videolar hatalar'da kalıyor

quartin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
dünden beri bende de aynı durum mevcut. video yükleyemedik.
Bütün videolar kalmıyor, lütfen skype dan bana yaz bakalım. Bugün 8bin video yüklenmiş.

OsGaKa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bende bi sıkıntı yok şu an video yükleyebiliyorum.
tek sıkıntım özel bot kaydetmiyor yada ben kaydedemedim

edit: kendi botunuzu yapından bot kaydedebilen varmı sıkıntı bende mi yoksa ?
kaydetmiyor.
Özel bota şuanda tekrar bakıyorum.

tolgaozp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ödeme yapıldı
Posta kutunuzu kontrol edin. Bol kazanç.

logo basabiliyor muyduk ?
Logo basma, ve youtube yok. Youtube olayını kesinlikle tavsiye etmiyorum. Youtube bol bol kanal patlatıyor. dikkatli olun.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:26:06 -->-> Daha önceki mesaj 22:13:35 --

Özel botlarınızı artık kaydedebilirsiniz.