protos78 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sesli guldum. Fanatiklik kotu sey, topu iskalamak ile rakip 3 metre ilerideyken kendini yere salmak arasindaki farki insana gostermiyor. Mesela Karabuk'u mac sonunda kalecisiyle beraber FBye gol atmaya calismasini, hemde ligte hicbir iddiasi olmamasina ragmen aciklayacak fanatik TSli araniyor. Ayrica Karabuklu kalecinin Emenike icin soyledikleri, ortaligi karistirma girisimleri var. Durun tahmin edin o kaleci nereli? Bulent ataman mi neydi. Attiginiz penaltilari izlersen zaten neyin ne oldugu o kadar acikki. 30 senedir sampiyon olamadiniz, boyle giderse zaten hic olamayacaksiniz. Bosuna ustunuze gitmeyelim. Her zaman oldugu gibi gonukllerin sampiyonusunuz diyelim olayi bitirelim, allahin verdigi zamani TS icin harcamanin alemi yok. Hadi size iyi gunler. Yahu sike parasi icin Sercani almissiniz, kabak gibi ortada, onu bile kabul etmedikten sonra tartismanin bir anlami yok. Trabzonlu bakan TSnin sampiyon olmasi icin ince ince calisiyoruz dedi. Daha ne diyecek adam. Olay olmus, bitmis, siz kendinizi temiziz diye kandirin daha. Bakani olayi onayliyor, bizde burda sizinle tartisip zaman kaybediyoruz, sadece saha disi degil, saha icindeki olaylarda bakani dogruluyor. Bu konudaki son yazim bu. Bosuna zaman kaybetmemek lazim. Uzatmaninda alemi yok, siz ne kadar inkar etsenizde olan biten kabak gibi ortada.
Alıntı
TSnin sampiyon olmasi icin ince ince calisiyoruz dedi
Şike soruşturmasında söyledi adam hakkımızı almak için, kupayı almak için ince çalışmalar yürütüyoruz dedi. Şampiyon olmak için değil bilmeyen insanları yanlış yönlendiriyorsun burada yalan bilgilerinle.

Bizim Sercan şike transferiymiş baksana sen. Emenike, Sezer Öztürk bunlar ne transferi acaba ?

Bir oyuncunun topu ıskalamasıyla ayağının kayıp yere düşmesi arasında nasıl bir fark var bana anlatabilir misin sen ?

Utanma yok hocam sizde ben bunu anladım yazmayacağım diyorum ama yazdırıyorsunuz zorla hala. Nasıl bir yüzsüzlüktür bu çözemedim.