Hiç 'te sandığın kadar zor bir sınav olmayacak kardeşim senin için rahat ol. Yıllardır konuşuyorsun herkesle bunu sadece bir sefere mahsus butun tecrubenı kullanmayarak yapacaksın.
evet yanlıs duymadın ne kadar tıtız ne kadar dogru duzgun konusmaya kalkısırsan sasırırsın heyecanlanırsın.
Karşında yıllardır konustugun arkadasın varmıs gıbı hısset. Soyleyecegın seyı hafıften yokla cok ustunde durursan halıyle cuvallarsın yanı deyımle sal gitsin akışına bırak. Sevgi aşk konularına girme gunluk hayattan konusursan %100 başarılı olucaksın.
Mesela napıyosun dedıgı zaman iyiyim sen demek yerine o an veya o gun yaptıgın bıseyı anlat ondan sonra onun halını hatrını sor. Mesela surdaydım burya geldım gulduk yorulduk vs. gibi..
Haa yok burdakı tavsıyeler bosa cıkıpta elın ayagına dolanırsa gercegı yanı onu sevdıgın ıcın bu kadar heyecanlandıgını fılan soyle yanı bu heyecanın sebebı sensın sesını duymak vs gıbı seyler. Bu davranış senın davranışı kontrol etme hissini bıratırır ona ve hosuna gıder dınle benı
teşekkür ederim Dediklerinizi uygulamaya çalışacam inşallah başarılı olurum kendisiyle bu zaman içersinde sadece 2 kez telefon ile görüştüm birincisinde çuvalladım ikinciside biraz sakindim o kadar iyi olmasada birazcık iyi geçmişti bunun üzerinden baya 6 ay filan geçti korku içerisindeyim açıkcası, bu heycanım girişken olmayışım sebebiyle çok kısa bir süre önce bitirdik. annesiyle konuştum sana çağrı attığımda ara konuş kendini göster, güzel konuş düzeltirsin aranızı dedi o yüzden benim için çok önemli