ya arkadaş ben de bunu anlamıyorum herkes tutturmuş bi 1000 dolar muhabbeti. bir de öyle bi yazıyorlar ki sanki kesin bir kural bu google bunu bir yerlerde yazmış kural olarak koymuş. hayır böyle birşey yok bu sadece yazan kişinin içine doğan şey veya kendisine mantıklı gelen bu olduğu için "bin doları geçince inceliyorlar aga" diyor. bunu yalnız bizimkiler değil yabancı forumlarda da yapıyorlar (örn: if you earn more then 1000$ a month so Google will start monitor your account and if they got any violation so they simply blocked account.
kaynak ) . google adsense ile ilgili resmi yardım sayfalarında böyle bir beyan var mı? yok. bunu gördüğün duyduğun kendinin ve senin gibi düşünen arkadaşlarının dışında bir kaynak belge bilgi var mı? o da yok. e hal böyle olunca sizin bu bilmiş bilmiş yazdıklarınızı görünce aklıma şu amca geliyor kimse kusura bakmasın:
http://inciswf.com/1298717011.swf
İmzamı atarım
Bu konuda googlenin limitleri var. Bu limitlerde siteler daha düzenli kontrol ediliyor. Daha titiz inceleme yapılıyor. 1000$ limitide bunlardan birisi.
Allah rızası için resmi bir kaynak gösterin bu işi bırakayım