Ayrıntılı pm alabilir miyim?
Mail adresinizi gönderrirseniz site görsellerini atabilirim.
Ekran görüntülerini alabilir miyim. Benim kendi e-ticaret alt yapım ve sunucum var, orada devam ettirebilrim bunu. Sitede sattığınız ürünler bir anlaşma dahilinde midir? Yoksa öylesine eklenmiş bir şekilde midir?
Toplam satış ve ciro bilgilerinizi de paylaşırsanız sevinirim.
İyi satışlar dilerim.
Ekran görüntüleri için mailinizi gönderirseniz hemn mail atayım.
Sitenin cirosu yok gibi bişey ilk posttada anlattım pek ugrasamadım. O yuzden benim istediğim para lisans artı tasarım parasıdır. Kendi sunucunuzda devam ettiremezsiniz çünkü ideasoft kodları paylaşmıyor ve kendi sunucularında barındırıyor siteleri. Bu yüzden hizmet bakım ve hosting için yıllık 999$ lisans yenileme alıyorlar. Ama mevcut sisteminiz nedir onu yazarsanız veritabanı eşleşmesi yapılırmı onu sorabilirim. Ürünler excel ile aktarılıyor ama müşteriler için bilmiyorum. Ayrıca anlaştıgım tedarıkcıler var hepsıyle calısmadım Adore kenyap decortie baslıca mobilya siteleri. Ev tekstili içinde bir kaç toptancı mevcut ama biraz sorunlular sizin kendiniz bulmanızı tavsiye ederim eger bu sekılde devam ettirecekseniz.
detaylı bilgi alabilir miyim?
Detaylı bilgi derken herşeyi açıkladım.

Ekran görüntüleri için mail adresinizi gönderin isterseniz ekran görüntülerini atayım.