Bu reklamını yaptığınız gönderiye göre değişir. Maliyeti en az olan erişim seçeneğini seçip denemeniz en iyi cevap olacaktır. Daha önce hesabınızdan hiç reklam vermediyseniz kupon ile de bunu deneyebilir, maliyeti minimuma indirebilirsiniz. Onun dışında sağ taraf reklamı olarak da reklam türünüze göre ciddi geri dönüşler alabilirsiniz. Sonuçta sağ tarafta duran reklamlar ile tıklama hataları çıkartıldığında direkt olarak alıcınızı/müşterinizi sitenize yada içeriğinize çekmiş oluyorsunuz. Nihayetinde herkesin kabul ettiği bir gerçek varki doğru filtreleme, doğru iş ve doğru reklamlarla facebooka bağımlı kalabilirsiniz.
Evet, minumum erişim ve maliyet seçeneği ile bir tanıtım yapıp sonuçlarına bakacağım.
Bahsettiğim 150 lira bütçeli tanıtımda ,erişim ortalaması 138 K VE düz mantık yürütüyorum,en az % 10 TIK alsa, yaklaşık 14 K tık demektir. Gönderi türü, üürn ,site yada sayfa vs gibi olabilir tabi..
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:20:02 -->-> Daha önceki mesaj 12:14:38 --
hedef kitleni iyi seçersen ürün tanıtım/satışı yapıyorsan iyi bir satış yaparsın kanımca. ancak sitene hit vs çekmek için yapılan gönderimlerden tam verim alınmıyor onu söyleyim.
Evet hocam. Denemediğim için bilemiyorum. Fakat eticaret sitesi olan bir arkadaşa 500 K lık bir sayfa satmıştım .Bu yöntemle bayağ ii bir ürün satış hacmi oluşmuştu.