Bugüne kadar son 8-10 yıldır ya da daha fazla süredir Fenerbahçe'nin gazetelere çıkıp da şu futbolcuyu alacağız, şu futbolcu ile görüşüyoruz diye konuşan bir yöneticisini gören varsa beri gelsin. Fenerbahçe aldığı ya da alacağı bütün futbolcuların basının diline düşüp de fiyatının artmasını istemediği için işlerini el altından görür. Ve bunda da abesle iştigal eden bir durum yoktur, en doğru harekettir. Her sene en az 100 kişiyi Fenerbahçe'ye transfer ediyorlar, bari bundan sonra siz GS'li arkadaşların onayı ile transfer yapalım Etik kavramını kendiniz için kullanın lütfen Trabzon ile futbolcu yüzünden biz bozuşmadık. Oysa daha 2-3 sene önce "şampiyonluk bizim, kupa sizin" diye aranızda pay edip ahbaplık ediyordunuz. Ama öküz öldü, ortaklık bozuldu. Neyse boşverin Fenerbahçe'yi falan, kendi işimizin gücümüzün hesabını yapalım kafidir.

Ve Aziz Yıldırım'ı tekrar tekrar bir kez daha tebrik etmek gerekir. Bu transfer sadece R10 'daki GS'lileri bile bu kadar bozguna uğratıyorsa Türkiye genelindeki takımdaşlarınıza olan oranını düşünemiyorum. Eh bu da demektir ki yapılan operasyon başarılı olmuş ve rakip takımın taraftarlarının canı mıncırılmış

Ve lütfen şunu sakın unutmayın; Fenerbahçe istediği her futbolcuyu almıştır. Tarihin hangi döneminde Fenerbahçe'nin ciddi anlamda isteyip de, GS'ın aldığı futbolcu olmuştur acaba? Belki olmuştur ama bir elin parmaklarını geçeceğini hiç ama hiç sanmıyorum.

Ve ricamdır genç arkadaşlarım alıntı yaparak ya da bana cevap vererek kendinizi yormayın. Hele ki hakir ifadeler hiç kullanmayın. Bazı arkadaşlarımız hakir ifadeler kurmuş, görmezden geliyorum. Teşekkürler.