benimde uzun zamandır aklımda olan bir şey bu ama daha önce hiç denemedim.. pipo için hangi malzemeleri almam gerekiyor ilk başta? maliyetleri nedir bu malzemelerin ve sarma sigara gibi her seferinde sarmakla falan uğraştırmayacak di mi
Pipo, pipoya uygun filtre, temizleme çubuğu, pipo kaşığı ve tütün.
Dostlar, biliyorum gerekli şekilde uyarıyı yapmışsınız. Edeplice ve dostça fikirlerinizi açmışsınız bir gönül adamı olarak.
Ancak yazınız hakikaten özendirecek seviyede. Forumda çok şey paylaşılıyor ve elbette fikir özgürlüğü çok önemlidir. Ancak burada özellikle genç arkadaşlarımızın yüksek nüfusu nedeniyle tütün mamullerinin böyle özendirici yazıyla desteklenmesini de ben özgür irademle eleştiriyorum. Yaptığınızın yanlış olduğunu belirtiyorum. Kamuya açık böyle bir alanda bu tip yazılar muhtemelen özentiyi artıracak ve tütün kervanına yeni birilerini ekleyecektir. Hayatımızı ve özgürlüğümüzü böylesine etkileyen bir beladan kurtulmamız gerekir, özendirmemiz değil. Maalesef tütün mamulleri başımızdaki en büyük belalardan biridir.
Yazınızı doğru bulmuyorum.
Saygı ve sevgilerimle.
Uyarınızda haklısınız. Ancak ben kendi adıma yazılarımda özendirici bir şey yazdığımı sanmıyorum. Zaten başlamış olan birisine sadece tavsiyelerde bulunuyorum. Pipo emin olun nargile ve sigaradan çok daha zor bulunabilecek bir zevk. Hem pahalı hemde önünüze gelen yerde elinize geçirip içemiyorsunuz. Piyasada (tekel bayi) bulunan tütünlerden alıp içen kardeşlerimiz zaten hayatlarında bir daha kesinlikle pipo içmezler buna emin olabilirsiniz.