Murat.Salman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bir yorum altta arkadaş ne yazmış bakın, aziz bu transferle fenerlilerin gazını çok iyi aldı yazmış.

Keşke hocam keşke işinizi görsün ama ben Galatasaray'a gitmek istiyorum diye ısrar eden bir futbolcuyu ticari bir alete çevirip almak fenere ne kadar yarar sağlar?

Onun harici benim aziz hakkında yazdıklarımın somut kanıta falan ihtiyacı yoktur görünen köye klavuz gerekir mi ?

azıcık açın gözlerinizi adnan polat yedi bitirdi GS'yi zorla yolladık ama sizin yollama gibi bir şansınız emin olun yok.
Sen öyle düşünmeye devam et. Fenerbahçe'lilerin gazını almak öyle kolay değildir. Aziz Yıldırım'dan memnun değiliz diye sevdamızdan vazgeçecek değiliz. Yönetimden memnun değiliz diye meydanı boş bıracak değiliz.

Alper'in ne kadar yarar sağlayacağını önümüzdeki sezon izler öğrenirsiniz.

Fenerbahçe'nin Aziz Yıldırım'a borcu olduğunu ispatlayamıyorsun. Sonra açın gözlerini diyorsun. Aziz Yıldırım'ı Adnan Polat ile bir tutamazsın. Biz sportif başarısızlıklardan ve taraftar gruplarına karşı yanlış tutumundan dolayı eleştiriyoruz başkanı. Hatta eleştirmekle kalmayıp, gitmesini istiyoruz.